Környezetbarát tisztítószerek flakonból

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 21. 08:00

A Ladies & Gentlemen Hungary Kft. 2007 őszén kezdte meg a bio- és öko-tisztítószer gyártásában meghatározó Ecover vállalat termékeinek magyarországi nagykereskedelmét – tudjuk meg Cséplő Dániel marketingvezetőtől. Tapasztalataik szerint egyre nagyobb kereslet mutatkozik a környezetbarát, természetes alapanyagból előállított, hatékony és jó ár-érték arányú tisztítószer iránt.
Az Ecover termékeit a forgalmazó tervei szerint a fogyasztó az adott kereskedelmi egységbe szállított nagy kiszerelésű utántöltőből vásárolhatja majd meg. A környezetbarát szemlélet abban is megjelenne, hogy a tisztítószereket az otthonról hozott üres flakonba lehetne betölteni.
Az Ecover termékek bevezetésénél nagyon fontos az instore eszközök használata, a folyamatos kommunikáció a vevővel. Ahol lehetséges, ott a cég kialakít egy olyan vegyiáru-polcot, ahol kimondottan a bio- és öko-tisztítószerekre hívják fel a vásárlók figyelmét. Mosogatószereiket különböző papírtermékeikkel kapcsolják össze, hogy még inkább vonzóvá tegyék a vásárlók előtt.

Kapcsolódó cikkeink