Koncert és gasztronómia az MKVM-ben
Ismerkedés a borkóstolás új dimenzióival: szép estét tölthet a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari klasszikus zene és finom borok társaságában az Óbudai Danubia Zenekar művészeivel és a Nyakas Pincészet főborászával április 21-én, pénteken 19:00 órától.
Az est műsora:
J.S. Bach: BWV 1034 e-moll fuvolaszonáta III. és IV. tétel
G. Fauré: Álom után
R. Schumann: Álmodozás
G. Fauré: Le Papillon et le Fleur
C. Saint Saens: Hattyú
C. Saint Saens: Une Flute Invisible
G. Fauré: Sicilienne
B. Godard: Suite de trois morceaux I. Allegretto
J. Massenet: Ouvre tes yeux bleus (Poéme d’amour no.3.)
B. Godard: II. Idylle
F. Poulenc: Le chemins de la’amour
B. Godard: III. Valse
Közreműködnek: Mocskonyi-Ligeti Orsolya – szoprán, Fajd-Kerner Mária – fuvola, Marczi Mariann – billentyű, Vámos Kata – cselló
A zeneszámokhoz a szervezők a Nyakas Pincészet boraiból válogattak, amelyeket a Pincészet főborásza, Nyúlné dr. Pühra Beáta, a 2021-és Év Bortermelője alkotott. (Don Olivér, Aligvárom, Sauvignon blanc, Menádok Szürkebarát, Menádok Chardonnay, Menádok Rajnai Rizling).
Moderátor: Nyikos István, a Magyar Bor Akadémia tagja.
Regisztráció: bacchus.studio@gmail.com; 30/954-9147
Belépő: 5.000 Ft/fő
Kapcsolódó cikkeink
Számít az Ön véleménye!
2024-ben már 11. alkalommal hirdet felhívást az MVI Gundel Károly-díjra jelölésre.…
Tovább olvasom >Mindent a gulyásról
Pásztorételtől a magyar konyha szimbólumáig címmel nyílt május közepén időszaki…
Tovább olvasom >Költöző emlékeink
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumból a Budapesti Gazdasági Egyetem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Viharos év a légi közlekedésben: fizetésképtelenséget jelentett légitársaságok világszerte
Az idei év nehézségei sok légitársaság számára jelentettek komoly kihívást.…
Tovább olvasom >(EN) Kortárs (étel)művészet – A nap képe
Sajnos ennek a bejegyzésnek csak EN nyelvű változata van.
Tovább olvasom >A fine dining tálalás utolsó fél évszázada – A nap videója
Zanzásított bemutató az elmúlt 50 év food styling történetéről.
Tovább olvasom >