Komplex megoldások az ipari szektornak

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 12. 03. 13:00

Önnek mi a legfontosabb a gyártás során? A minőségi végtermék, a mennyiség maximalizálása, a fennakadás nélküli munkamenet vagy alkalmazottai biztonsága? Nem kell választania! A Szintézis ZRt. komplex informatikai megoldásai az ipari szektornak is alternatívát kínálnak valamennyi potenciális probléma kezelésére.

SZINThosszulogo

A Szintézis Informatikai ZRt-t már jól ismerhetjük többek között kereskedelmi szoftvereiről, elektronikus polccímkéiről, online pénztárgépeiről. A kereskedelmi informatika egyik legmeghatározóbb hazai szereplője csaknem 30 éves tapasztalattal a háta mögött most az iparnak kínál innovatív megoldásokat. A Szintézis termékpalettája számos, az ipari termelés optimalizálását, probléma- és balesetmentességét szolgáló eszközzel bővült az utóbbi években.

Gondot okoz a termeléskiesés pontos dokumentálása? Problémás a papír alapú nyilvántartás? Fontos szempont a balesetek megelőzése?

A fenti kérdésekre a Szintézis válasza az Ascom Unite professzionális eseménykezelő és kiértesítő rendszer. Ez az eszköz másodperc pontossággal dokumentálja az eseményeket és a kritikus folyamatok lépéseit automatikusan rögzíti, majd külső CMMS szoftverek felé továbbítja. Az Ascom Unite megoldás mobil eszközökre épül, így a munkafolyamat minden lépése egyszerű gombnyomásokkal dokumentálható, továbbá a rendszer szolgáltatásai okostelefon használatával is elérhetőek. Alkalmazása során az operatív dolgozók azonnal értesülnek a nekik kiosztott feladatokról, ezáltal javul a hatékonyság és versenyképesség. Az Ascom Unite használatával megelőzhetőek a balesetek is, hiszen ha a készülék dőlésérzékelője hosszabb ideig fekvő pozícióban érzékeli a munkatársat, azonnal riasztást küld a központi diszpécsernek a dolgozó azonosítójával és a feltételezhető baleset időpontjával és pontos helyszínével.

Egy erős és precíz számítógépre van szüksége, mely ipari körülmények között is tartósan üzemel?

Ebben az esetben Önnek az iSPOS All-in-One érintőképernyős rendszerre van szüksége. Az iSPOS egy olyan ventilátor nélküli, hőelvezető, öntött alumínium burkolatú, zárt rendszerű megoldás, mely tökéletesen idomul a legszélsőségesebb ipari és kereskedelmi területeken felmerülő elvárásokhoz. A rejtett kábel elvezetésnek, kényelmes dönthetőségnek és 270°-os forgathatóságának köszönhetően könnyedén kialakítható az optimális komfort és praktikum.

A munkafolyamatnak több olyan fázisa is van, ahol a munkavállalónak mindkét kezét használnia kell, és így nehézkesség válik az ezzel egy időben történő adatkezelés?

Egy fejlett vállalkozásban ez nem okozhat problémát! A Motorola WT41N0 csuklón hordható mobil adatgyűjtő terminál a kereskedelemben és a raktári környezetben is optimális és gazdaságos választás. Segítségével egyszerűvé válik a gyártáskövetés, csomagkezelés, komissió, árukezelés, leltár és készletellenőrzés, továbbá támogatja a raktározási- és minőségbiztosítási feladatokat is. Népszerűségét annak köszönheti, hogy nemcsak praktikus eszköz, de könnyű, ugyanakkor strapabíró,az IP 66 tanúsítvány által jelzettpor- és vízállósági követelményeknek megfelel.

Szemléletváltás a mentésben. Tudja biztonságban adatait egy költséghatékony eszközzel!

Az évek során felmért vevői igényeket szem előtt tartva a Szintézis ZRt. a Barracuda Backup komplett mentési eszközzel bővítette termékkínálatát. Ez az eszköz biztosítja a szoftvert, valamint egyesíti a tárolás és a felhő alapú technológiát egyetlen készülékben.A Barracuda a fizikai és virtuális környezetet egyaránt támogatja,használatával korlátlanul növelhető a tárterület. A Barracuda a mentést és a felügyeletet kiszervezia felhőbe, ugyanakkor helyi szinten is elérhető minden adat. Alkalmazásával könnyebbé és átláthatóbbá válnak a folyamatok és feladatok, ugyanakkor többszintű védelmet biztosít adatállománya számára.

Okozott már Önnek problémát az áramkimaradás- vagy ingadozás? Erre is van megoldás!

A Szintézis Informatikai ZRt. termékpalettájának szerves részét képezik a kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező szünetmentes áramforrások és áramfejlesztők.Az ország bármely területén helyszíni felmérést, rendszertervezést, telepítést, teljes körű karbantartást és hosszú távú, hibamentes működést garantál az ország legkiválóbb informatikai vállalata, a Szintézis Informatikai ZRt.

Ha ipari informatikai megoldásra van szüksége, válassza a legjobbat, keresse a Szintézis ZRt-t vagy látogasson el  a www.szintezis.hu weboldalra! (x)

Kapcsolódó cikkeink