Kométa az egészséges táplálkozásért
A Kométa mint Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója a magyar piac egyik kiemelkedő szereplője, mely a kiegyensúlyozott termékfejlesztésnek köszönheti fejlődését.
A vállalat magas minőségű termékei nemcsak finomak, de kiválóan beilleszthetőek az egészséges étrendbe is és alternatívát nyújtanak a táplálékintoleranciával küzdők számára, hiszen a termék típusától függően szója-, glutén-, laktóz-, tejfehérje- és glutamát ízfokozó-mentesek. A termékek hústartalma kiemelkedő, egyes kategóriákban, például a virsli az Élelmiszerkönyvben minimumként megadotthoz képest, kétszer annyi húsból készül.
A cég az idei évben erős marketingkampánnyal hívja fel a fogyasztók figyelmét innovatív termékei előnyös tulajdonságaira.
2016-tól az egészséges életmód további ösztönzéseként a cég a mozgás fontosságát is kommunikációja középpontjába helyezi és számos sportrendezvényen is megjelenik a márka. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Egészséges táplálkozás, fenntartható termelés
A Kék Fehér Szív egy olyan civil szervezet, amely összegyűjti…
Tovább olvasom >Új kereskedelmi vezérigazgató és marketing csapat a KOMETÁ-nál
Fabio Valle tölti be 2024 elejétől a KOMETA kereskedelmi vezérigazgatói pozícióját.…
Tovább olvasom >HonestFood – hatékonyabb, fenntarthatóbb, igazságosabb rendszer
Az HonestFood koncepció a fenntarthatóságot, az egészséges élelmiszer-termelést, valamint az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >