Kőbánya-Kispest csomópont területén nyílik az új giga Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 15. 00:02

A Kőbánya-Kispest csomópont területén gőzerővel épül az új TERMINÁL üzletközpont és a hozzá tartozó intermodális közlekedési csomópont. Ezzel a beruházással megvalósul Budapest egyik legkomplexebb városrész-megújító beruházása.

A Köki TERMINÁL területeire sorban írják alá a szerződéseket a bérlők, a hipermarket területére a TESCO áruház szerződött a napokban!
Légrádi Petra, az R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója elmondta: Jó hír mindenkinek, hogy a TERMINÁL beruházás keretében a jelentős közlekedési fejlesztések mellett, háromszintes multifunkcionális bevásárlóközpont épül látványos tempóban, amelyben több mint 200 üzlet kap majd helyet. A napokban született megállapodásnak köszönhetően, egy új TESCO áruház nyitja meg kapuit, ami nagymértékben segíti majd a környék lakosságának kényelmes és gyors bevásárlását.
Iglódi-Csató Judit, a TESCO-Global Áruházak kommunikációs igazgatója elmondta: Budapesten már számos áruházunk üzemel, célunk azonban az, hogy vásárlóinkat a lakóhelyükhöz minél közelebb tudjuk kiszolgálni. A Kőbánya-Kispest csomópontnál épülő új, kb. 5 000 négyzetméteres előadótéren 30 000 féle terméket kínáló Tesco áruház is ehhez járul hozzá. Fontosnak tartjuk azt is, hogy minden egyes újonnan megnyíló áruházunk jelentősen hozzájárul a környék munkaerő piaci helyzetének javulásához. Az új, TESCO áruház a TERMINÁL bevásárlóközpontban közel 150 új munkahelyet teremt – írja a Pénzcentrum.
Kapcsolódó cikkeink