Kiskereskedelem és FMCG: aktuális jogi kérdések kerekasztal-beszélgetés

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 15. 12:05

A PwC és a Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda Pricewaterhouse Coopers Legal 2011. február 22-én kedden tartja Kiskereskedelem és FMCG: aktuális jogi kérdések kerekasztal-beszélgetés című rendezvényét.

A rendezvény első részében arról lesz szó, hogy milyen jogalkalmazási tapasztalatok merültek fel a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek vonatkozásában a beszállítókkal szemben tanúsított tisztességtelen forgalmazóimagatartás tilalmáról szóló 2009. évi XCV. törvény („Tfmtv.”) alkalmazása kapcsán. Milyen jogértelmezési problémákkal találkoznak a piaci szereplők a Tfmtv módosítása nyomán, illetve milyen nehézségeket jelent ez a piaci szereplőknek a gyakorlati működésükre nézve. Ezt követően az aktualitásokról egy kerekasztal beszélgetésben a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal képviselői továbbá az iparág szereplői mind a beszállítói és kereskedelmi oldalról, valamint a PwC és a Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda jogi szakértői folytatnak beszélgetést. Az esetlegesen felmerülő adókérdések megvitatására a PwC jelenlévő adószakértői állnak rendelkezésükre.

A témával kapcsolatos kérdéseket már a rendezvény előtt elküldhetik az érdeklődők Dr. Firniksz Judit részére, a [email protected] e-mail címen, illetve a +36 1 461 9202-es telefonszámon.

Jelentkezési lap

Kapcsolódó cikkeink