Kísérlet az élelmiszerpazarlás csökkentésére
Az utóbbi időben mind jobban előtérbe kerül jelenünk egyik nagy problémája, az élelmiszerpazarlás. A világon az emberi fogyasztásra „előállított” kalória 24 százaléka kerül szemétbe, az amerikaiak pedig, élen járva a pazarlásban, a vásárolt élelmiszer 40 százalékát dobják kukába – ez hozzávetőlegesen 100 Mrd dollárnyi értéket jelent évente.
A Food Tank elnevezésű nemzetközi mozgalom Élelmiszerpazarlás-mentes New Yorkot! elnevezésű projektje megvalósításához szeptember 19-ére találkozóra hívta a hasonló profilú szervezet vezetőit, valamint az USA számos illetékes szervezetének vezetőjét. Bátor és szép próbálkozás, aminek eredményekről hírt adunk majd olvasóinknak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >