Kiosztották a Gourmet by SIRHA díjait
Közvetlenül a SIRHA Budapest 2014 megnyitója után került sor a Gourmet by SIRHA innovációs termékverseny eredményhirdetésére.
– Az első alkalommal meghirdetett versenyre összesen 27 pályázat érkezett, és örömmel konstatáltuk, hogy mindegyik pályamunka valódi innovációt tartalmazott – emelte ki Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin főszerkesztője, a zsűri elnöke.
A nevezőket négy kategóriába osztották. Az élelmiszer kategória legjobbjának a Hungerit Zrt. bizonyult, Valdor Kacsapecsenye termékcsaládjával. A cukrászati és sütőipari pályamunkák közül az első helyezést a Kemence Sütőipari Kft. Vargabélese és Mákos bobájkája szerezte meg. A HoReCa szolgáltatások kategóriájában a MICROS Fidelio Magyarország Kft. nyert, MICROS inMotion, mStation és mTablet Terminal pályázatával. A Gép és Technológia kategóriában pedig a T. Nagy Tamás Kft. Rougié kék homár pályázatát rangsorolta első helyre a zsűri.
Az INNOREG Közép-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség különdíját szintén a T. Nagy Tamás Kft. nyerte el.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Idén is megfizethető áron kaphatók a legnépszerűbb termékek a Szent István Napon
2025-ben is gazdag étel- és italkínálat fogadja az érdeklődőket a…
Tovább olvasom >Már több mint 930 szakembert ajánlottak a Signature 40 2025-ös kiírására
Minden eddiginél aktívabb ajánlási időszakot jelentett a Signature Platform: eddig…
Tovább olvasom >Véget ért a II. Ifjúsági PET Kupa
2025. július 20. és 25. között második alkalommal szervezte meg…
Tovább olvasom >