Kiosztották a Gourmet by SIRHA díjait
Közvetlenül a SIRHA Budapest 2014 megnyitója után került sor a Gourmet by SIRHA innovációs termékverseny eredményhirdetésére.
– Az első alkalommal meghirdetett versenyre összesen 27 pályázat érkezett, és örömmel konstatáltuk, hogy mindegyik pályamunka valódi innovációt tartalmazott – emelte ki Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin főszerkesztője, a zsűri elnöke.
A nevezőket négy kategóriába osztották. Az élelmiszer kategória legjobbjának a Hungerit Zrt. bizonyult, Valdor Kacsapecsenye termékcsaládjával. A cukrászati és sütőipari pályamunkák közül az első helyezést a Kemence Sütőipari Kft. Vargabélese és Mákos bobájkája szerezte meg. A HoReCa szolgáltatások kategóriájában a MICROS Fidelio Magyarország Kft. nyert, MICROS inMotion, mStation és mTablet Terminal pályázatával. A Gép és Technológia kategóriában pedig a T. Nagy Tamás Kft. Rougié kék homár pályázatát rangsorolta első helyre a zsűri.
Az INNOREG Közép-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség különdíját szintén a T. Nagy Tamás Kft. nyerte el.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Európai küldöttséget látott vendégül az NFFT és a BCSDH
Milyen európai szintű együttműködések segíthetik az európai és a hazai…
Tovább olvasom >Egyre sikeresebb a Modern gyárak éjszakája rendezvénysorozat
A Modern gyárak éjszakája országos online és élő rendezvénysorozat egyre…
Tovább olvasom >