Milyen bor passzol a tücsökhöz?
Ezúttal nem szeretnénk elemezni, miért terjed az utóbbi időben a rovarevés gondolata a világ gazdagabbik felén (megtettük már), nem megint a sokasodó, legtöbbünknek hihetetlennek tűnő példákból idézünk, egyszerűen megmutatjuk, mitől esett le még a mi állunk is: az USA-ban már egy-egy nagyváros egyetemein (például a UCLA-n) előadásokat, kóstolóvacsorákat tartanak a rovarevés témájában, de az egyetemisták rovarételek és borok „összekóstolásán” is részt vehetnek!
Kapcsolódó cikkeink
Hogy jobban lássalak! – A nap képe
Tűzoltókészülék egy francia kisvárosi vendéglőben – ilyen kellene a fiatalok…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének tájékoztatása a vendéglátóhelyi nyitva tartás, illetve a vendégek ott-tartózkodásának új szabályairól
Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a 175/2021. (IV. 15.) Korm. rendelet…
Tovább olvasom >Szlovénia nagy részén nyitnak a vendéglátóhelyek teraszai
Szlovéniában tovább enyhítenek a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozásokon, nyolc…
Tovább olvasom >Újraindulást támogató program indult hoteleknek és szálláshelyeknek
A SabeeApp felhőalapú hotelmenedzsment-szoftver és a Marketing21 digitális ügynökség összefogott…
Tovább olvasom >