Milyen bor passzol a tücsökhöz?
Ezúttal nem szeretnénk elemezni, miért terjed az utóbbi időben a rovarevés gondolata a világ gazdagabbik felén (megtettük már), nem megint a sokasodó, legtöbbünknek hihetetlennek tűnő példákból idézünk, egyszerűen megmutatjuk, mitől esett le még a mi állunk is: az USA-ban már egy-egy nagyváros egyetemein (például a UCLA-n) előadásokat, kóstolóvacsorákat tartanak a rovarevés témájában, de az egyetemisták rovarételek és borok „összekóstolásán” is részt vehetnek!
Kapcsolódó cikkeink
Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A legegyszerűbb undi halloweeni étel – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az építészet és a gasztronómia határán – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csillag születik – jön a dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Borravalózási szokások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

