Milyen bor passzol a tücsökhöz?
Ezúttal nem szeretnénk elemezni, miért terjed az utóbbi időben a rovarevés gondolata a világ gazdagabbik felén (megtettük már), nem megint a sokasodó, legtöbbünknek hihetetlennek tűnő példákból idézünk, egyszerűen megmutatjuk, mitől esett le még a mi állunk is: az USA-ban már egy-egy nagyváros egyetemein (például a UCLA-n) előadásokat, kóstolóvacsorákat tartanak a rovarevés témájában, de az egyetemisták rovarételek és borok „összekóstolásán” is részt vehetnek!
Kapcsolódó cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef Fb-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Tudtad, hogy a hekknek feje is van? – A nap képe
A Facebookon láttuk, hogy milyen a kedvelt vízparti streetfoodunk panírozás…
Tovább olvasom >Séfkultusz – A nap képe
…legalábbis a pólók szintjén – egy amerikai kereskedő internetes kínálatából.
Tovább olvasom >További cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef Fb-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Pillepalack üvegből
A Diageo szeptemberben a London Design Festivalon mutatta be a…
Tovább olvasom >