Kínai élelmiszerbiztonsági kampány
Ellenőrzési és tájékoztatási kampányt indít a kínai kormányzat annak érdekében, hogy eloszlassa az országban gyártott élelmiszerek minőségével kapcsolatos aggályokat.
„Általában javult a kínai termékek biztonsága, de az
élelmiszerek területén van még mit fejlődni" – mondta Zhou Baihua, ipari és
kereskedelmi csúcsszervezet vezetője. A kínai élelmiszerek vegyszer-,
baktérium- és hormontartalmával kapcsolatos problémák megoldását különösen
sürgőssé teszi az, hogy már csak egy év van hátra a pekingi olimpiáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
WHO: 50 százalékos drágulást sürgetnek a dohány, az alkohol és a cukros üdítők esetében
A következő tíz évben legalább 50 százalékkal kellene növelni a…
Tovább olvasom >Gyorsult az euróövezet gazdasági teljesítményének növekedése júniusban
Gyorsult az euróövezet gazdasági teljesítményének növekedése júniusban az S&P Global…
Tovább olvasom >Így változnak a gyógyszerárak: árkorlátozást vezetett be a kormány
Július 1-jétől életbe lépett a Nemzetgazdasági Minisztérium gyógyszerekre vonatkozó árkorlátozása,…
Tovább olvasom >