Kínai élelmiszerbiztonsági kampány
Ellenőrzési és tájékoztatási kampányt indít a kínai kormányzat annak érdekében, hogy eloszlassa az országban gyártott élelmiszerek minőségével kapcsolatos aggályokat.
„Általában javult a kínai termékek biztonsága, de az
élelmiszerek területén van még mit fejlődni" – mondta Zhou Baihua, ipari és
kereskedelmi csúcsszervezet vezetője. A kínai élelmiszerek vegyszer-,
baktérium- és hormontartalmával kapcsolatos problémák megoldását különösen
sürgőssé teszi az, hogy már csak egy év van hátra a pekingi olimpiáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: novemberben a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 4,1, az előző havit 0,6 százalékkal haladta meg
2024. novemberben a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >NGM: láthatóan kezd visszatérni a lakosság bizalma
A kormány azon dolgozik, hogy a gazdaság jobban teljesítsen, így…
Tovább olvasom >Fidelity Kitekintés 2025: Az USA készen áll a reflációra
A republikánusok fölényes győzelme a novemberi választásokon jelentősen megváltoztatta a…
Tovább olvasom >