Kínai élelmiszerbiztonsági kampány
Ellenőrzési és tájékoztatási kampányt indít a kínai kormányzat annak érdekében, hogy eloszlassa az országban gyártott élelmiszerek minőségével kapcsolatos aggályokat.
„Általában javult a kínai termékek biztonsága, de az
élelmiszerek területén van még mit fejlődni" – mondta Zhou Baihua, ipari és
kereskedelmi csúcsszervezet vezetője. A kínai élelmiszerek vegyszer-,
baktérium- és hormontartalmával kapcsolatos problémák megoldását különösen
sürgőssé teszi az, hogy már csak egy év van hátra a pekingi olimpiáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a magyar Black Friday – az akcióvadászattól a tudatos vásárlásig
A Black Friday Magyarországon 10 év alatt sokat változott: míg…
Tovább olvasom >77 ezer forint: ennyit terveznek idén költeni a magyarok karácsonyi ajándékra
Szeretteinkkel szívesebben találkozunk személyesen karácsonykor, az ajándékokat viszont egyre gyakrabban…
Tovább olvasom >A diabétesz előszobája: az elhízás megháromszorozza a cukorbetegség kialakulásának kockázatát
Miközben a cukorbetegséghez és annak szövődményeihez köthető halálozás folyamatosan nő…
Tovább olvasom >