Kínai élelmiszerbiztonsági kampány
Ellenőrzési és tájékoztatási kampányt indít a kínai kormányzat annak érdekében, hogy eloszlassa az országban gyártott élelmiszerek minőségével kapcsolatos aggályokat.
„Általában javult a kínai termékek biztonsága, de az
élelmiszerek területén van még mit fejlődni" – mondta Zhou Baihua, ipari és
kereskedelmi csúcsszervezet vezetője. A kínai élelmiszerek vegyszer-,
baktérium- és hormontartalmával kapcsolatos problémák megoldását különösen
sürgőssé teszi az, hogy már csak egy év van hátra a pekingi olimpiáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >