Kínai élelmiszerbiztonsági kampány
Ellenőrzési és tájékoztatási kampányt indít a kínai kormányzat annak érdekében, hogy eloszlassa az országban gyártott élelmiszerek minőségével kapcsolatos aggályokat.
„Általában javult a kínai termékek biztonsága, de az
élelmiszerek területén van még mit fejlődni" – mondta Zhou Baihua, ipari és
kereskedelmi csúcsszervezet vezetője. A kínai élelmiszerek vegyszer-,
baktérium- és hormontartalmával kapcsolatos problémák megoldását különösen
sürgőssé teszi az, hogy már csak egy év van hátra a pekingi olimpiáig.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Lassanként visszaépülhet a kiskereskedelmi forgalom és lakossági fogyasztás
A kiskereskedelmi forgalom alakulása és a lakossági fogyasztás visszaépülése az…
Tovább olvasom >Túl vagyunk 2 millió visszaváltott palackon, de még vannak gondok
Az év eleje óta Magyarországon vissza lehet váltani a fém,…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: jó szezonra számítanak a csemegekukorica termelők
Idén jó szezonra számítanak a termelők, bőven jut a feldolgozóiparba…
Tovább olvasom >