Kilenc vállalat vesz részt a Mondelēz International start-up programjában
A Mondelēz International innovációs központja, a SnackFutures bejelentette, hogy kilenc start-up vállalkozást választottak ki a CoLab harmadik csoportjában való részvételre.
A 2021-ben indult start-up elkötelezettségi program idén olyan start-upokra összpontosított, amelyek egyedülálló módon közelítenek a „snackek ízletessé tételéhez” a Mondelēz International alaptevékenységeinek erősítése, valamint új kategóriák felfedezéséhez szükséges potenciál kialakítása érdekében.
A CoLab résztvevői 12 hetes, virtuális és gyakorlati foglalkozásokból álló tananyagot, kapcsolatépítési lehetőségeket és 20 000 dolláros támogatást kapnak.
Snack innováció
„A SnackFutures fókuszában az áll, hogy diszruptív márkákból olyan portfóliót építsen, amely a Mondelēz International számára az úttörőség előnyével járhat a snack-innovációk terén, még közelebb visznek minket a fogyasztókhoz, és felgyorsítják pénzügyi, reputációs és kulturális fejlődésünket” – mondta Jackie Haney, a CoLab vezetője.
„A CoLab kulcsszerepet játszik ebben, mert lehetővé teszi számunkra, hogy olyan korai fázisban lévő márkákkal dolgozzunk együtt, tanuljunk tőlük és gondozzuk őket, amelyekben megvan a méretnövelés lehetősége.”
A kiválasztott vállalatok közé tartozik a CocoTerra csokoládékészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját konyhájukban készítsenek étcsokoládét, tejcsokoládét és fehér csokoládét; valamint a DreamPops, amely növényi alapú, tiszta címkés fagyasztott popsokat, harapnivalókat és polcstabil édességkrémeket kínál.
A programba szintén bekerült az édes és sós ehető kanalakat és szívószálakat kínáló Incredible Eats, de a Freezcake, a Legally Addictive, a Mezcla, a New Gem, a Steiner’s Coffee Cake of New York és a Whoa Dough is.
Kapcsolódó cikkeink
Jutalomfalatok
Nassolni mindig is szerettünk, de önmagunk kényeztetése jó falatokkal a…
Tovább olvasom >Módosítja a Mondelez a SnackFutures küldetését
A Mondelez International újraszervezte SnackFutures egységét annak érdekében, hogy a…
Tovább olvasom >Hatékonyabb energiafelhasználást tervez ausztriai üzemében a Mondelez
Az ausztriai Bludenzben található Milka üzem a Mondelēz International európai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyarországon évente mintegy kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik
Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára…
Tovább olvasom >„Kukába az élelmiszerpazarlással” – plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja
A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező…
Tovább olvasom >Több mint 200 üzlettel bővül a Rossmann
Üzlethálózatának bővítésére és modernizálására több száz millió eurót fordít az…
Tovább olvasom >