Kiemelt szerepben az egészségtudatosság a Sparnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 28. 08:00

Az egészségtudatosságot a Spar már hosszabb ideje kiemelten kezeli, ezért is támogatja az ”A nagy fogyás” című műsort, tudtuk meg Laber Zsuzsától, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetőjétől. A lánc kapcsolata a TV2-vel nem új keletű: korábban a Megasztár szponzorai között is szerepelt.
– A Spar, mint vezető élelmiszer-kereskedelmi cég, az élelmiszerbiztonság elsődleges fontosságát szem előtt tartva, felelősséget érez vásárlói egészségéért. A Spar fogyasztóbarát szolgáltatásai részeként, kiemelten kezeli az egészséges táplálkozás népszerűsítését, a vásárlók e témával kapcsolatos tájékoztatását – hangsúlyozza Laber Zsuzsa.
– Úgy gondoljuk, hogy a vásárlók egészséges életmódra való bíztatásával, hozzájárulhatunk egészségük megőrzéséhez és jobb közérzetükhöz. Ennek az elképzelésnek egyik további fontos állomása volt 2006-ban a nagy tömegeket megmozgató, és szintén az újdonság erejével ható esemény, az I. Spar Fittaréna – idézi fel Laber Zsuzsa. – Sikere várakozásokon felüli volt. 2007. december 2-án újra várjuk az Arénába a több ezer lelkes egészségtudatos embert.

Kapcsolódó cikkeink