Kiemelkedő minőségű sertéshús termékek a boltok polcain
Stratégiai partnerével, a Bonafarm Csoport sertéságazatával közös, többéves fejlesztőmunka eredményeként kiemelkedő minőségűek és biztonságos forrásból származnak a mohácsi vágóhídról kikerülő sertéshúsok, hangsúlyozza a Bonafarm Csoport március 19-ei sajtóközleménye. A két fél kooperációjának köszönhetően már azok a fogyasztók is megtalálják számításukat a nagyobb áruházak hűtőiben, akik kiemelten odafigyelnek arra, hogy GMO- és antibiotikum-mentes hústerméket vásároljanak. A termékek könnyebb azonosíthatóságát a boltok hűtőpolcain egy könnyen értelmezhető ikonrendszer segíti.
– Magyarországon és az Európai Unióban rendkívül szigorú követelményeknek kell megfelelnie a GMO-mentes termékeket előállítóknak, így büszkék vagyunk rá, hogy ezt prémium hústermékeink előállítása során a teljes termékláncunkban meg tudjuk valósítani. Továbbá a termékválaszték elemeinek alapanyagát olyan sertések húsa adja, melyeket saját telephelyeinken gondosan, magas állatjóléti körülmények között nevelünk, takarmányuk pedig nem tartalmaz a humánegészségügyben kritikus antibiotikumokat – tette hozzá Krzyzewsky Nóra, a Bonafarm Csoport minőségirányítási igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Erősödött az élő sertés exportja
A KSH adatai szerint Magyarország élősertés-kivitele 22,7 százalékkal 22,5 ezer…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Csökkent a vágósertés termelői ára
A KSH adatai szerint Magyarország élősertés-kivitele 27,1 százalékkal 19 ezer…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >