Magazin: Kiderülhet, mi befolyásolja étkezési szokásainkat
A fogyasztók élelmiszer-választását és a táplálkozási szokásait befolyásoló különböző pszichikai és szociális motivációk megismerését tűzte ki célul az a nemzetközi projekt, amelyben részt vesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága. Az EATMOT (Psycho-social associated with food choices and eating practices) projekt 2016. június 1-én indult. A keretében végzett munka eredményeképpen megismerhetjük a hazai fogyasztók élelmiszer-fogyasztását befolyásoló főbb tényezőket, amelyeken keresztül a táplálkozási szokások kedvezően befolyásolhatókká, valamint nemzetközi viszonylatban összehasonlíthatóvá válnak. /
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Kasszanélküli boltot nyitott a Lekkerland a frankfurti repülőtéren
A Lekkerland megnyitotta Németország első kasszanélküli repülőtéri üzletét a Frankfurti…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligencia alapú árelőrejelző rendszert vezet be a Walmart
A kiskereskedelmi óriás a Helios AI szoftverét fogja használni a…
Tovább olvasom >Funkcionális italgyártóban szerzett kisebbségi részesedést a Constellation Brands
A Constellation Brands kisebbségi részesedést vásárolt a Hiyo nevű funkcionális,…
Tovább olvasom >