Kicsihuszár Művészklub-Restaurant
Az áprilisban nyitott étterem elnevezése szinte mindent fontos tudnivalót elárul a vendéglőről. Tulajdonosai, a népszerű színész és a sikeres üzletember nemcsak egyszerű éttermet, hanem igazi művészklubot hoztak létre, ahol egy esti előadás után kulturált körülmények között „lazíthatnak” a színészek, zenészek, képzőművészek. Ehhez igazodik a nyitvatartási idő is, délután öttől hajnal négyig várják a vendégeket, és ennek megfelelően a konyha hajnali kettőig készíti a főképpen házias, magyaros ételeket. Az étlapon 3 leves, 6 előétel és 12 főétel szerepel, ezt egészíti ki a szezonális alapanyagokkal operáló heti ajánlat.
Az antik bútorokkal berendezett helyiség valamennyi asztala más-más stílusú bútordarabokból áll, válassza ki a vendég a szívének és ízlésvilágának legmegfelelőbb garnitúrát törzsasztalnak.
Konyhafőnök: Kiss Gábor, Magyarics Sándor
Budapest VII., Dob u. 56–58.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: 85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma
A beutazási korlátozások, illetve a járvány megfékezésére irányuló és a…
Tovább olvasom >Kényelmi fagylalt (és jeges koktél és -kávé) – A nap videója
Kávé gombnyomásra, ételmelegítés 2 perc alatt a mikróban – sok…
Tovább olvasom >Pompás poharak: dupla koktélárak – A nap képe
A Dubaiban céget alapító Martin Jakobsen éttermi és báreszközöket tervez…
Tovább olvasom >