Kicsihuszár Művészklub-Restaurant

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 21. 08:00

Az áprilisban nyitott étterem elnevezése szinte mindent fontos tudnivalót elárul a vendéglőről. Tulajdonosai, a népszerű színész és a sikeres üzletember nemcsak egyszerű éttermet, hanem igazi művészklubot hoztak létre, ahol egy esti előadás után kulturált körülmények között „lazíthatnak” a színészek, zenészek, képzőművészek. Ehhez igazodik a nyitvatartási idő is, délután öttől hajnal négyig várják a vendégeket, és ennek megfelelően a konyha hajnali kettőig készíti a főképpen házias, magyaros ételeket. Az étlapon 3 leves, 6 előétel és 12 főétel szerepel, ezt egészíti ki a szezonális alapanyagokkal operáló heti ajánlat.
Az antik bútorokkal berendezett helyiség valamennyi asztala más-más stílusú bútordarabokból áll, válassza ki a vendég a szívének és ízlésvilágának legmegfelelőbb garnitúrát törzsasztalnak.
Konyhafőnök: Kiss Gábor, Magyarics Sándor
Budapest VII., Dob u. 56–58.

Kapcsolódó cikkeink