Kicsihuszár Művészklub-Restaurant
Az áprilisban nyitott étterem elnevezése szinte mindent fontos tudnivalót elárul a vendéglőről. Tulajdonosai, a népszerű színész és a sikeres üzletember nemcsak egyszerű éttermet, hanem igazi művészklubot hoztak létre, ahol egy esti előadás után kulturált körülmények között „lazíthatnak” a színészek, zenészek, képzőművészek. Ehhez igazodik a nyitvatartási idő is, délután öttől hajnal négyig várják a vendégeket, és ennek megfelelően a konyha hajnali kettőig készíti a főképpen házias, magyaros ételeket. Az étlapon 3 leves, 6 előétel és 12 főétel szerepel, ezt egészíti ki a szezonális alapanyagokkal operáló heti ajánlat.
Az antik bútorokkal berendezett helyiség valamennyi asztala más-más stílusú bútordarabokból áll, válassza ki a vendég a szívének és ízlésvilágának legmegfelelőbb garnitúrát törzsasztalnak.
Konyhafőnök: Kiss Gábor, Magyarics Sándor
Budapest VII., Dob u. 56–58.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >