Kiállítási rendszerű lakberendezési áruház Budaörsön

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2012. 12. 06. 11:11

Budaörsön megnyílt Magyarország első lakberendezési stúdiókból álló, egész évben működő kiállítása és vására, a Trendlakás.
A teljes egészében magántőkéből megvalósuló, több tízmillió forintos budaörsi beruházás nem más, mint egy több ezer négyzetméteres komplexumban elhelyezkedő, jelenleg több mint húsz önálló márkastúdiót felvonultató, minden igényt kielégítő minőségi lakberendezési áruház. Azon vásárlók igényét elégíti ki, akik előtérbe helyezik a hosszú élettartamú, kiváló anyagokból készült minőségi termékeket, ám a minőség mellett az ár ugyanolyan fontos számukra.
Az új kereskedelmi rendszer ötletgazdái piaci rést, egyben lehetőséget találtak egy teljesen új típusú értékesítési rendszer kiépítésére. Közös kiállító térrel és a költségek megosztásával a működési terhek jelentősen csökkenthetők, így a termékeket komplexen, egy helyen, a legjobb kondíciókkal tudják kínálni a vevőknek, lakberendezőknek.

A klasszikus értelemben vett bútoráruházak ma már nem elégítenek ki minden igényt. Ráadásul a magas fenntartási költségek miatt sokszor lehetetlen feladat az áruházak gazdaságos, profitot termelő működtetése. E probléma kiküszöböléséhez költséghatékony megoldásokra van szükség. Erre a problémára egy eleve frekventált helyen létrehozott, sokszínű termékkínálattal és szolgáltatással prosperáló új üzleti modell az életképes válasz.

Az új üzleti modell létrehozásában összefogó beszállítók az alkalmi kiállításokon való megjelenés helyett maguk keresik a közvetlen kapcsolatot a vevőkkel. Ebben a törekvésében képviseli a felvonuló márkákat a Trendlakás szakmai stábja.

A Trendlakás legtöbb beszállítója látványtervező rendszerekkel dolgozik, ami lehetővé teszi, hogy személyre szóló szakmai támogatást nyújtsanak a vásárlóknak. A szakmai támogatás része, hogy az egyedi megrendelések esetén a kivitelezésig a vevők közvetlenül a gyártókkal állnak kapcsolatban. A folyamat nagyon egyszerű: egyedi igények megfogalmazása – előzetes árkalkuláció / látványterv – helyszíni felmérés – közvetlen megrendelés a Trendlakásban – szakszerű beépítés.

„A rendszer létjogosultságát alátámasztja az a magyar vásárlókra jellemző viselkedésforma, hogy előnyben részesítik a közvetlen kapcsolatot a gyártókkal, és a márkákkal. A jelenlegi gazdasági környezetben minden fogyasztó azt keresi, hogy hol tudnak kedvezőbb árakat találni, és hogy hol kaphatnak speciális, mégis széleskörű kiszolgálást ugyan azért az árért. A Trendlakás Lakberendezési Stúdiók Áruháza a vásárlóknak ezt a keresési utat spórolja meg. Szolgáltatásainkkal minden egy helyen lebonyolítható.” – vallja Pólya Ádám, a magyar magánvállalkozásban létrejött központ üzletfejlesztési igazgatója.

További információk: Pólya Ádám, üzletfejlesztési igazgató, 20/ 944-7756, [email protected], illetve Tőrincsi Tímea, sajtókapcsolati menedzser 30/490-4444, [email protected]

Kapcsolódó cikkeink