Két üzletet nyitott újra novemberben a SPAR

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 12. 01. 21:59

Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai INTERSPAR áruházat és a bicskei szupermarketet a SPAR Magyarország.

– Az életszínvonal emelkedésével egy új piaci verseny vette kezdetét a hazai kiskereskedelemben. Azt, hogy 10 év múlva ki tölt be vezető szerepet a piacon, a jelenlegi üzletbővítések és a felújítások döntik majd el – hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A rekordidő, mindössze 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: mostantól jól átlátható, modern és esztétikus környezetben, több mint 5000 négyzetméteren – 1360 négyzetméter shopterületen és 3950 négyzetméter eladótérben – válogathatnak a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található SPAR szupermarketre közel 390 millió forintot fordított a SPAR Magyarország. Ez az áruház is megújult, tágasabb eladótérrel, új bútorzattal, új pénztárgépekkel várja a vásárlókat. //

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink