Két új Príma nyílt

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 23. 10:40

Két üzlettel gyarapodott a Príma lánc szeptemberben.

A Bartók Béla út 127–129. alatt található, felújított egység közel két évtizede tartozik a CBA lánchoz. A környéken élőket nyár végétől egy kívül-belül modernizált üzlet várja, immár Prímaként, a vonzáskörzet legszélesebb termékválasztékával. Az eladótérben helyett kapott egy látványpékség helyben sütött friss péktermékekkel, grilltermékek impozáns választéka, és különösen széles a kínálat az egészségtudatos fogyasztók által egyre keresettebb reform- és biotermékekből, valamint a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő árucikkekből.


Az üzlet akciói folyamatosan nyomon követhetők a Krupp és Társa Kft. Facebook-­oldalán (https://www.facebook.com/PrimaKruppesTarsa).

A 10 éves múltra visszatekintő Príma lánc 117. üzlete Vámosmikolán nyílt meg szeptember 13-án. A 12 ezer cikkelem között itt is széles választékot találunk az egészségtudatos táplálkozásnak megfelelő termékekből, ezenkívül fókuszban állnak a frissáruk, a bolt motorja a csemegepult. Az üzemeltető vállalkozás Facebook oldalán (https://
www.facebook.com/mcsemege) mindennapos nyereményjátékokkal, érdekességekkel, akciókkal találkozhatnak a vásárlók. A megnyitón jelen volt Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője, Bárdi Alex, a település polgármestere és Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

– A magyar üzletlánc az elkövetkezendőkben is a magas minőségű kiszolgálást helyezi előtérbe, ennek szellemében folytatjuk üzleteink felújítását és nyitunk új egységeket is – hangsúlyozta Fodor Attila lapunknak. (x)

Kapcsolódó cikkeink