Két új „mester” a Rognerban
Április 21-i sikeres vizsgáikat követően a Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** szálloda két új mesterszakáccsal gyarapodott.
Barcza Zoltán Sous Chef és Tatár Attila Chef de Partie szerezte meg egyidejűleg
a szakács szakma legmagasabb fokozatát. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar
Szakácsok és Cukrászok Szövetsége Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az
ország 100 legjobb éttermének. Szita Zsolt F&B igazgató vezetésével a
Rogner 50 fős éttermes csapata évente közel 300.000 adag ételt főz le és 963
millió forintos idei tervével valószínűleg az ország egyik legforgalmasabb
vendéglátó helye.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >