Két új „mester” a Rognerban
Április 21-i sikeres vizsgáikat követően a Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** szálloda két új mesterszakáccsal gyarapodott.
Barcza Zoltán Sous Chef és Tatár Attila Chef de Partie szerezte meg egyidejűleg
a szakács szakma legmagasabb fokozatát. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar
Szakácsok és Cukrászok Szövetsége Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az
ország 100 legjobb éttermének. Szita Zsolt F&B igazgató vezetésével a
Rogner 50 fős éttermes csapata évente közel 300.000 adag ételt főz le és 963
millió forintos idei tervével valószínűleg az ország egyik legforgalmasabb
vendéglátó helye.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >