Két új ízzel bővül a Kalumba-család: jön a mangós és a vérnarancsos ginkülönlegesség

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 10. 10:01

 Zwack bővíti nagy népszerűségnek örvendő Kalumba Madagascar gincsaládját, méghozzá két igazán gyümölcsös ízzel, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A Kalumba Madagascar Mango a rózsabors és a mangó míg a Kalumba Madagascar Blood Orange a mirtusz és a vérnarancs tökéletes harmóniájával hozza el a trópusi életérzést a mindennapokba.

A különleges gineket – amelyek Madagaszkárról származó gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek – jéghidegen önmagunkban és tonikkal is lehet fogyasztani a tökéletes ízélményért. Aki pedig az újdonságok mellett egy kis izgalomra is vágyik, az a Kalumba Gin koktélversenyén tudja megmérettetni magát.
Kedves Kolléga!

A Zwack bővíti nagy népszerűségnek örvendő Kalumba Madagascar gincsaládját, méghozzá két igazán gyümölcsös ízzel, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A Kalumba Madagascar Mango a rózsabors és a mangó míg a Kalumba Madagascar Blood Orange a mirtusz és a vérnarancs tökéletes harmóniájával hozza el a trópusi életérzést a mindennapokba. A különleges gineket – amelyek Madagaszkárról származó gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek – jéghidegen önmagunkban és tonikkal is lehet fogyasztani a tökéletes ízélményért. Aki pedig az újdonságok mellett egy kis izgalomra is vágyik, az a Kalumba Gin koktélversenyén tudja megmérettetni magát.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink