Két új dm üzlet nyílt egy nap alatt

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 05. 11:16

Szeptember első csütörtökén két dm üzlet is megnyitotta kapuit. A drogerie markt különleges nyitási akciókkal és egy hétig tartó kedvezményes vásárlással ajándékozta meg a vásárlókat.

dm-bolt

Új, nagyobb üzlethelységbe költözött a komáromi dm drogéria. A megújult üzlethelyiség 262 négyzetméteres eladótérrel és hatalmas, több mint 11000 darabos termékválasztékkal várja ezen túl régi és új vevőit. A termékválaszték elrendezésénél a dm nagy figyelmet fordít arra, hogy a folyamatosan változó vevői igényeket a legmagasabb színvonalon ki tudjuk szolgálni, így például a tisztálkodás, arcápolás, női higiénia, szájápolás, hajápolás mellett a férfiak számára készült termékek is egységesen, kiemelt helyen kerülteket fel az új üzletek polcaira. A felújított belső térnek köszönhetően a boltban mostantól szélesebb áruválaszték található, így a megszokott termék mellett például sajátmárkás Denkmit tisztítószerek vagy a babylove kiegészítők között válogathatnak a betérő vásárlók.

Szeptember 4-én egy új üzlettel is bővült a drogérialánc. 336 m2 eladótérrel és új dekorációs elemekkel várta a dm az üzletnyitásra érkező vásárlókat. Az elrendezés eredménye, hogy a parfümök és a dekorkozmetikumok egymás mellé kerültek, így hosszú métereken keresztül szempillaspirálok, szájfények és megannyi sminktermék hada invitálja a hölgyeket. Újdonságként szolgál a polcokba szerelt LED-es világító, amely az arc- és testápolásnál, illetve a natúrkozmetikumoknál kapott helyet. A közel 300 különböző cikket felölelő natúrkozmetikai termékcsalád központi helyet foglal el a dm kínálatában. Az alverde natúrkozmetikumok már több kitüntetést is magukénak tudhatnak.

A dm összes üzletéhez hasonlóan, itt is a bio élelmiszerek széles választéka kapható, ami az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi. Az Alnatura márkájú bio élelmiszereket minden üzletében központi helyen, a bejárathoz közel, egy külön ezeknek a termékeknek készített polcokon kínálja a vásárlóknak. A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények, a dm társadalmi célú kezdeményezései egyre több vásárlót vonzanak az drogéria üzleteibe, akik már az Androidos és iPhone okostelefonokra egyaránt ingyenesen letölthető dm alkalmazás vagy a drogéria hivatalos Facebook oldalának segítségével naprakészen értesülhetnek az akcióiról, az active beauty törzsvásárlói program kedvezményeinkről, az új üzletnyitásokról és termékajánlatokról.

A dm új üzleteinek címe és nyitva tartása:
2900 Komárom, Klapka György út 1-3
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 8.00-19.00 szombat: 8.00-14.00 vasárnap: zárva.
2100 Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 2.
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 10.00-12.00 szombat: 10.00-19.00 vasárnap: zárva.

Kapcsolódó cikkeink