Két évtized, raklapok, kilométerek százezrei

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 06. 12. 11:29

A Palmsped Cargo idén húszéves évfordulót ünnepelhet, az alapító tulajdonosok vezetésével kiemelkedő sikereket és növekedést ér el a nemzetközi közúti szállítmányozásban egész Európában. Az idei jubileum több eseményre ad okot, ilyen volt a nagy sikerű Partnertalálkozó és a Logisztika Café is. „Melyek a rövid és középtávú céljai a Palmspednek jelenleg?” – kérdeztük Kiss Nikoletta tulajdonos-ügyvezetőt.

„Vállalkozásból vállalattá fejlődve, a legfőbb értékeinket megtartva, a további dinamikus fejlődés. A dedikált fuvarszervezésünkkel és a megoldásfókuszú szemléletünkkel tudunk gyorsan és rugalmasan reagálni az ügyfeleink igényeire.

2023-ban a terveink szerint az árbevételünk meghaladja a hárommilliárd forintot (amit a következő öt évben szeretnénk megkétszerezni), a növekedés pedig természetesen a szervezetünk bővülését is jelenti. Az ügyfeleink száma egyre növekszik, jellemzően közép- és nagyvállalatok. Azon leszünk a jövőben is, hogy versenyképes fuvardíjainkkal és megbízható szolgáltatásainkkal tovább növeljük a piaci részesedésünket.

Fontos a számunkra, hogy közúti szállítmányozóként a fuvarszervezést meghaladóan értéknövelt logisztikai szolgáltatást kínáljunk. Rugalmasságunknak köszönhetően a kapacitásigényekhez mindig is gyorsan tudtunk alkalmazkodni, ez a folyamatosan változó környezetben nagy előnyt jelent.

Az ügyféligények és visszajelzések alapján fejlesztjük az operatív folyamatainkat, a szolgálatásainkat és a vállalatirányító rendszerünket.

A sokéves FMCG tapasztalatunk miatt a stratégiánkat is arra építjük, hogy a fokozott odafigyelést igénylő, élelmiszeripari termékeket gyártó vállalatoknak legyünk hosszú távon a szállítmányozói. Ezen vállalatok termékei gondos odafigyelést követelnek a szállítmányozótól és fuvarozótól is mind felrakásnál, szállítás közben, a lerakóponton is.

Az elmúlt húsz év során Nyugat-Európa mellett Lengyelország és a Balkán-félsziget államai is kedvelt úticélunkká váltak, a megrendelőink elégedettségére.” (x)

Kapcsolódó cikkeink