Két csillagot kapott a Gyulai Kézműves Kolbász
A brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (The International Taste & Quality Institute) két csillagot ítélt meg a Gyulahús Kft. Gyulai Kézműves Kolbászának. A világ vezető tesztelő szervezete a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket. A bírák a 16 legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből.
A bírálóbizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli. Ennek alapján a Gyulai Kézműves Kolbász a figyelemreméltó termékek kategóriájába került, ami nemzetközi szinten nemcsak Európában jelent elismerést.
A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésre. //
Kapcsolódó cikkeink
Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz
Öt vállalattal írt alá Kiemelt exportőr partnerségi program szerződést a…
Tovább olvasom >Teret nyerhetnek a baromfimájasok
A homogén, kenhető májas igazi hungarikum, és az erős hagyományok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >