Két csillagot kapott a Gyulai Kézműves Kolbász
A brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (The International Taste & Quality Institute) két csillagot ítélt meg a Gyulahús Kft. Gyulai Kézműves Kolbászának. A világ vezető tesztelő szervezete a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket. A bírák a 16 legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből.
A bírálóbizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli. Ennek alapján a Gyulai Kézműves Kolbász a figyelemreméltó termékek kategóriájába került, ami nemzetközi szinten nemcsak Európában jelent elismerést.
A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésre. //
Kapcsolódó cikkeink
Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz
Öt vállalattal írt alá Kiemelt exportőr partnerségi program szerződést a…
Tovább olvasom >Teret nyerhetnek a baromfimájasok
A homogén, kenhető májas igazi hungarikum, és az erős hagyományok…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: januárban 5,5 százalékkal haladták meg átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket
2024. januárhoz viszonyítva az élelmiszerek ára 6,0 százalékkal nőtt, ezen…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A januári magasabb fogyasztói árszint átmeneti jelenség
Nagy Márton szerint elfogadhatatlan a magas élelmiszerinfláció, a kormány minden…
Tovább olvasom >NGM-szóvivő: január utolsó napjaiban már korrigáltak az árak
A KSH közlése szerint 2025. januárban a fogyasztói árak átlagosan…
Tovább olvasom >