Készülnek a karácsonyi forgatagra a Mammutban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 12. 11:30

Óriási újdonságokkal készül az év végi bevásárlási lázra a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ. Idén több ezer négyzetméternyi területet alakítanak át annak érdekében, hogy helyet szorítsanak az üzletházat otthonául választó márkák területigényének. A CCC már idén tavasztól várja itt a vásárlókat. A lengyel cipőóriás karácsonyra jelentős akciókat és kedvezményeket tervez legnagyobb területű magyar áruházában.

mammut

A főváros budai oldalának legnagyobb üzletközpontja földrajzi elhelyezkedésénél és vásárlókörénél fogva 15 éves fennállása alatt mindig is a minőségi igényeket igyekezett üzletkínálatával kielégíteni. A Mammut egy közepes magyar város teljes lakosságát látja vendégül nap, mint nap – ez körülbelül 40-50 ezer főt jelent. A látogatók kétharmada nő, akik jellemzően a fiatalabb korosztályból kerülnek ki. A legtöbben a közeli városrészekből jönnek, de nem csak vásárolni, hiszen az üzletház egyfajta találkahelyként is szolgál az itt lakók számára.

Buda szívében
Ezek a szempontok meghatározóak voltak Lengyelország legnagyobb cipőgyártójának, amikor legnagyobb területű budai oldalon elhelyezendő üzlethelyiségüknek „otthont” kerestek. A csoport – amely több mint 700 boltot üzemeltet a régióban – jelenleg 55 üzlettel rendelkezik Magyarországon. Hódi Sándor ügyvezető elmondta: a Mammut Buda legrégebbi bevásárlóközpontja, ahol az üzletek sokszínűsége garantálja, hogy a család minden tagja számára öröm legyen a bevásárlás. A CCC kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy az egészen kicsi gyermekektől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számára megfelelő lábbelit, nem beszélve egyre bővülő táska kollekcióikról.

Mivel a CCC a családok cipőboltja, így amikor felmerült a Mammut, mint lehetséges helyszín, nem volt kérdés, hogy meg kell ragadniuk a lehetőséget.

A hatalmas, 750 négyzetméteres áruház forgalma meghaladta az előzetes várakozásokat, hiszen a tavaszi nyitás óta az egyik legnépszerűbb üzletté vált a hálózatban. Az ügyvezető szerint számukra még ennél is fontosabb, hogy egyre több visszatérő vásárlót köszönthetnek az üzletben, akik a visszajelzésekben a kiemelkedő választék mellett elsősorban a CCC üzlet modern, de mégis elegáns megjelenését emelik ki.

A lengyel cég számos újdonsággal készül az év végi bevásárlási lázra. Az idei őszi-téli gyermek kollekcióban megjelennek a Disney és Marvel mesék kedvenc szereplői, láthatjuk itt a Verdák, a Repcsik, Csingiling, Pókember és a Violetta sorozat kedvenceit.

A hölgyeknek a fagyos télre készültek a divatos és a kényelmes csizmák lapos- és magas sarokkal, amelyhez tökéletesen passzolnak a nőies vagy praktikus válltáskák, illetve a fiatalos hátizsákok. A férfiak számára a magas minőségű, bőr Lasocki for Men márka klasszikus és alkalmi cipőit, valamint a divatos casual csizmákat és bakancsokat ajánlják.

Átalakuló közterek
Az idei év komoly változásokat hozott a Mammutn életében, hiszen mind a régi, mind az új bérlőik jelentős átalakításokat igényeltek az üzletház infrastruktúrájában.

Idén több ezer négyzetméternyi területet alakítanak át annak érdekében, hogy az új bérlők
területigényét ki tudják szolgálni. A Mammut II-ben jövő tavaszig 12 bérlő közel 5000 négyzetméternyi területét érintő átépítés zárul majd le, amelynek köszönhetően a második emelet teljesen megújul mind látványában, mind bérlői összetételében. Szeptemberben lezárult a Mammut I. négy éve elkezdődött nagyfelújítása, amelynek során teljesen átalakult a közel 9000 négyzetméternyi közterület, ahol a belső terek hangulatát is megújították a mai modern belsőépítészeti trendeknek megfelelően.

Kapcsolódó cikkeink