Kefirgyártás fejlesztésébe invesztált a Danisco
A kefir iránt növekvő nemzetközi igényekre válaszul a cég megháromszorozta lengyelországi üzemének gyártókapacitását. A beruházás része egy új lacticid baktérium fermentáló gyártósor is.
A Danisco olsztyni gyára az
egyetlen a világon, ahol kereskedelmi célra
tradicionális kefirgombát állítanak elő.
A szárított és lefagyasztott kefirgombákat
tejjel keverve felgyorsítható a kefir előállítási
ideje.
A hagyományos módon
előállított kefir sikertörténete
Kelet-Európából indult, de a termék
egészségre gyakorolt pozitív hatása és
karakteres íze miatt mára elnyerte a nyugat-európai
fogyasztók tetszését is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nemzetközi tanúsítványok garantálják a termékek és szolgáltatások magas minőségét a SPAR-nál
Minőségi tanúsítványok garantálják az élelmiszer-biztonságot és a termékminőséget a SPAR…
Tovább olvasom >Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport
Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport,…
Tovább olvasom >Az Unileverrel lépett a fullfilment piacra a Waberer’s Csoport
Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi…
Tovább olvasom >