Kefirgyártás fejlesztésébe invesztált a Danisco
A kefir iránt növekvő nemzetközi igényekre válaszul a cég megháromszorozta lengyelországi üzemének gyártókapacitását. A beruházás része egy új lacticid baktérium fermentáló gyártósor is.
A Danisco olsztyni gyára az
egyetlen a világon, ahol kereskedelmi célra
tradicionális kefirgombát állítanak elő.
A szárított és lefagyasztott kefirgombákat
tejjel keverve felgyorsítható a kefir előállítási
ideje.
A hagyományos módon
előállított kefir sikertörténete
Kelet-Európából indult, de a termék
egészségre gyakorolt pozitív hatása és
karakteres íze miatt mára elnyerte a nyugat-európai
fogyasztók tetszését is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Maklárról a csillagokig: az űrcsoki utazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Exkluzív vásárlói bulit szervez a Lidl az egyik budapesti üzletébe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >