Kefirgyártás fejlesztésébe invesztált a Danisco
A kefir iránt növekvő nemzetközi igényekre válaszul a cég megháromszorozta lengyelországi üzemének gyártókapacitását. A beruházás része egy új lacticid baktérium fermentáló gyártósor is.
A Danisco olsztyni gyára az
egyetlen a világon, ahol kereskedelmi célra
tradicionális kefirgombát állítanak elő.
A szárított és lefagyasztott kefirgombákat
tejjel keverve felgyorsítható a kefir előállítási
ideje.
A hagyományos módon
előállított kefir sikertörténete
Kelet-Európából indult, de a termék
egészségre gyakorolt pozitív hatása és
karakteres íze miatt mára elnyerte a nyugat-európai
fogyasztók tetszését is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A karácsonyfa-vásárlás is digitalizálódik: rohamosan nő az igény az online rendelésre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egyre tudatosabbak a gyerekek: 2025-ben is több mint 8 ezer kisiskolás vett részt az Etesd az Eszed oktatóprogram Kihívásában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fényt és melegséget a nélkülözők karácsonyába: Szeretetvendégség hét napon át, napi 1000 adag meleg étellel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
