Kedvezményes tavaszköszöntő a Corvinban

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 18. 08:50

2011. március 18-án 19 órától télűző tavaszköszöntő veszi kezdetét a Corvin Bevásárlóközpontban. A Kedvezmények Éjszakáján hatalmas akciókkal, meglepetésekkel és fergeteges koncertekkel kedveskedik a vendégeinek a Corvin. A legszerencsésebb vásárló pedig 1 millió forintos luxus hajóutat nyer a Kedvezmények Éjszakáján induló, kéthetes játék alkalmával.

A Corvin Bevásárlóközpont közel 150 napja nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, és ez idő alatt igyekezett minden alkalmat és ünnepet megragadni, hogy vendégei számára örömtelivé tegye a komplexumban töltött időt. E filozófia jegyében döntött úgy a Corvin Bevásárlóközpont vezetősége, hogy a hivatalos naptári tavasz, március 21-e előtt, 2011. március 18-án rásegítenek a téli hideg és a búskomorság elűzésére és látványos keretek között üdvözlik a jó idő beköszöntét.

A Kedvezmények Éjszakája névre keresztelt télűző tavaszköszöntő esemény alkalmával nem csupán vidámsággal töltődhetnek fel mindazok, akik ellátogatnak a bevásárlóközpontba, hanem beszerezhetik a legfrissebb trendeknek megfelelő tavaszi darabokat is, rendkívül kedvezményes áron. A hangulatról Cooky Kapitánnyal az élen a Rádió1 csapata, valamint a Bon-bon és Tóth Gabi, a látványról pedig a Lucky Luka jégrevü, majd a salsa táncosok bemutatója és a világhírű Cirque du Soleil ihlette kötélakrobata show gondoskodnak. Azok között pedig, akik ellátogatnak az eseményre és az azt követő két hétben is megfordulnak a bevásárlóközpontban, egy 1 millió forintos luxus hajóutat sorsol ki a Corvin, amelyen a legszerencsésebb nyertes a párjával vehet részt.

“Bár minden évszaknak megvan a maga rendje és feladata, de alig vártam, hogy beköszöntsön a jó idő, és mielőbb száműzze a hideget, a szürkeséget és az ezzel együtt járó melankolikus hangulatot. Azt gondolom, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül, ezt bizonyítja az a tény is, hogy a kollégáim egy emberként voksoltak amellett, hogy a jó idő beköszöntét ilyen fergeteges hangulatban ünnepeljük meg, mint a Kedvezmények Éjszakája, amivel nem titkolt szándékunk, hogy a hozzánk betérők arcára is mosolyt csaljunk”- idézi a tozsdeforum.hu Nagy Évát, a bevásárlóközpont igazgatónőjét.

Kapcsolódó cikkeink