Kedvezményes állatkerti belépőjegyek italos kartonokért cserébe

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 08. 23. 11:25

Kedvezményes állatkerti gyermekbelépővel jutalmaz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) minden 14 év alatti gyermeket, aki legalább tíz darab kilapított italos kartondobozt visz a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához szeptember 14-én vagy 15-én.

állatkert

Az IKSZ és az állatkert immár ötödik alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napok elnevezésű akciót, amellyel a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet – adta hírül közleményben az egyesület.

Az akció keretében 1800 forint helyett 600 forintért mehet be az állatkertbe minden 14 év alatti gyermek, aki legalább tíz darab, minimum egy literes italos kartont, vagy ezek űrméretével megegyező kisebb italos kartondobozt visz magával a szeptemberi hétvégén. A kedvezményre jogosító kuponokat az állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőponton vehetik át a résztvevők a kilapított dobozokért cserébe.

A program részleteiről további tájékoztatást a www.italoskarton.hu vagy a www.facebook.com/italoskarton oldalon kaphatnak az érdeklődők. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink