Katalán ízek a Corinthia Aquincumban
Spanyolország egyik leghíresebb borásza, Miguel Torres, Nagy-Britannia egyik legjobb sommelier-je, Franck Massard és a neves spanyol séf, Sergio Millet érkezik hamarosan Budapestre, hogy katalán ízekkel fogadják a magyar vendégeket az egyik budapesti szálSergio Milles, a Torres-birtok séfje a világhírű barcelonai
Il Bulli étteremben dolgozott régebben, most pedig a Corinthia Aquincumban
süt-főz majd a vendégeknek március végén.
A hagyományos spanyol ételeken kívül elsősorban kreatív, modern fogásokat.
Főszereplő lesz például a most divatos csokoládé, amely nemcsak a desszert
egyik összetevője, de a főtt marhához is kijár, mártás formájában. A desszertek
másik főszereplője a narancs, több formában is: a friss narancsot
narancsdzsemmel és narancsfagylalttal kínálják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Magyar Sörgyártók Szövetsége – jelen, múlt, jövő
A magyar söripar hajnalán épült és újra a régi pompájában…
Tovább olvasom >Turisztikai ügynökség: 2022-ben rekordbevétel várható a magyar szállodákban
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai alapján 2022-ben rekordbevételre…
Tovább olvasom >Teríts vertikálisan – A nap képe
Ez biztosan az utóbbi évek egyik legszellemesebb cateringújítása!
Tovább olvasom >