Katalán ízek a Corinthia Aquincumban
Spanyolország egyik leghíresebb borásza, Miguel Torres, Nagy-Britannia egyik legjobb sommelier-je, Franck Massard és a neves spanyol séf, Sergio Millet érkezik hamarosan Budapestre, hogy katalán ízekkel fogadják a magyar vendégeket az egyik budapesti szálSergio Milles, a Torres-birtok séfje a világhírű barcelonai
Il Bulli étteremben dolgozott régebben, most pedig a Corinthia Aquincumban
süt-főz majd a vendégeknek március végén.
A hagyományos spanyol ételeken kívül elsősorban kreatív, modern fogásokat.
Főszereplő lesz például a most divatos csokoládé, amely nemcsak a desszert
egyik összetevője, de a főtt marhához is kijár, mártás formájában. A desszertek
másik főszereplője a narancs, több formában is: a friss narancsot
narancsdzsemmel és narancsfagylalttal kínálják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >