Katalán ízek a Corinthia Aquincumban
Spanyolország egyik leghíresebb borásza, Miguel Torres, Nagy-Britannia egyik legjobb sommelier-je, Franck Massard és a neves spanyol séf, Sergio Millet érkezik hamarosan Budapestre, hogy katalán ízekkel fogadják a magyar vendégeket az egyik budapesti szálSergio Milles, a Torres-birtok séfje a világhírű barcelonai
Il Bulli étteremben dolgozott régebben, most pedig a Corinthia Aquincumban
süt-főz majd a vendégeknek március végén.
A hagyományos spanyol ételeken kívül elsősorban kreatív, modern fogásokat.
Főszereplő lesz például a most divatos csokoládé, amely nemcsak a desszert
egyik összetevője, de a főtt marhához is kijár, mártás formájában. A desszertek
másik főszereplője a narancs, több formában is: a friss narancsot
narancsdzsemmel és narancsfagylalttal kínálják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >