Katalán ízek a Corinthia Aquincumban
Spanyolország egyik leghíresebb borásza, Miguel Torres, Nagy-Britannia egyik legjobb sommelier-je, Franck Massard és a neves spanyol séf, Sergio Millet érkezik hamarosan Budapestre, hogy katalán ízekkel fogadják a magyar vendégeket az egyik budapesti szálSergio Milles, a Torres-birtok séfje a világhírű barcelonai
Il Bulli étteremben dolgozott régebben, most pedig a Corinthia Aquincumban
süt-főz majd a vendégeknek március végén.
A hagyományos spanyol ételeken kívül elsősorban kreatív, modern fogásokat.
Főszereplő lesz például a most divatos csokoládé, amely nemcsak a desszert
egyik összetevője, de a főtt marhához is kijár, mártás formájában. A desszertek
másik főszereplője a narancs, több formában is: a friss narancsot
narancsdzsemmel és narancsfagylalttal kínálják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >