Kassai Viktor a Gillette Fusion ProGlide magyar nagykövete

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 07. 08:28

A Gillette Fusion ProGlide magyarországi bemutatására hazai nagykövetet választott a Gillette Kassai Viktor nemzetközi labdarúgó-játékvezető személyében. Az új Gillette Fusion ProGlide borotva a Gillette történetének legfejlettebb technológiájával készült, melynek alapja a már ismert Gillette Fusion, továbbfejlesztve hét újítással. Az új Gillette ProGlide borotva a Gillette legvékonyabb pengéivel segíti az akadálytalan siklást, mely minden férfi számára megkönnyíti a borotválkozást.

A Gillette Fusion ProGlide bemutatójának alkalmából Kassai Viktor nemzetközi labdarúgó-játékvezetőt választották a márka hazai nagykövetének, aki az idei Európa Bajnokságon is képviseli Magyarországot.

“Nagy örömmel fogadtam el a Gillette Fusion ProGlide felkérését, mivel tudom, hogy a Gillette mindig olyan nagykövetet választ termékeinek, akik magas szintet értek el a sportéletben. Mindig nagy figyelmet fordítok rá, hogy a meccseken ne csak jól felkészült, de jól ápolt is legyek. A borotválkozás mindennapos rutin számomra, fontos, hogy gyors és kényelmes legyen, ezért használom szívesen én is a Gillette Fusion ProGlide borotvát” – mondta Kassai Viktor a Gillette ProGlide felkérésével kapcsolatban.

Gillette 30.000 férfit vont be az új Gillette borotva fejlesztésekor, míg végül hosszú évek szorgos kutatómunkája, számos interjú, adatgyűjtés és fejlesztési munkálat után megszületett a Gillette Fusion ProGlide borotva.

Kapcsolódó cikkeink