Karácsonyi rendezvény hátrányos helyzetű gyermekeknek a WestEndben

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 14. 12:51

Édességcsomagokkal és ünnepi műsorral várja a meghívott hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyerekeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) pénteken a budapesti WestEnd City Center Millennium Udvarában.

Az NGYSZ a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta minden évben megtartja a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényét, amelynek keretében ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolják szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedők, értelmi sérültek, továbbá családsegítő szolgálatok által választott gyerekek – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

Az ünnepi hangulatról Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda gondoskodik, majd Tarlós István, Budapest főpolgármestere, az NGYSZ tagja és Edvi Péter, az NGYSZ elnöke ajándékozzák meg a gyerekeket édességcsomagokkal.

Az ajándékcsomagokat az OTP Bank és a WestEnd City Center tölti meg, hozzájuk csatlakozik idén a Metropol is. A karácsonyi rendezvényre kitelepül a Magyar Posta is, amelynél az érdeklődők megvehetik a szolgálatot támogató postabélyeget. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink