Karácsonyi könyvvásár a Tescóban: közel 4000 könyv óriási kedvezménnyel

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 20. 11:46

A Tesco egyik friss felmérése szerint a gyerekek 12, míg a felnőttek 10%-a könyvet, DVD-ét kap szeretteitől karácsonyra. A Tesco a választást most azzal könnyíti meg vásárlói számára, hogy december 20-án és 21-én minden könyv 30 százalék kedvezménnyel lesz kapható. Sőt, az akciós termékek között számos olyan könyv és matrica album is szerepel, melyek kizárólag a Tesco üzletekben elérhetők, mint például a Bogyó és Babóca karácsonyi csomag vagy a Lego Star Wars 2. és a Lego Friends építőkönyv.

Tesco_üzlet

A karácsonyi készülődés ugyan már december elején elkezdődött, és biztosan akadnak olyanok, akik már szinte mindent megvásárolta és elkészítettek az ünnepre. Minden ajándékot beszereztek, és az ünnepi vacsora hozzávalói is a hűtőben és kamrában sorakoznak, arra várva, hogy mennyei lakoma készüljön belőlük. Sokan vannak azonban, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését.

Azoknak, akik a könyv mellett teszik le a voksukat, de még nem találták meg a tökéletes kötetet, most érdemes ellátogatniuk a Tesco áruházakba, ahol december 20-án és 21-én 30 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatnak. A Tesco által forgalmazott közel 4000 kötet közül pedig biztosan mindenki megtalálja azt, amit a leginkább keresett.

A gyermekeknek szóló könyvek között találhatók olyanok, melyek kizárólag a Tescóban kaphatók. Ilyen például a Bogyó és Babóca karácsonyi csomag vagy a Lego Star Wars 2. és a Lego Friends építőkönyv. De felnőtteknek szóló exkluzív ajánlatot is talál, hiszen kizárólag az áruházlánc üzleteiben vásárolható Fejős Éva Nápolyi Vakáció című regénye és a Visszatérés című novella, egy csomagban.

Ha pedig igazán különlegessé és személyre szólóvá szeretnénk tenni a meglepetést, akkor ajándékozzunk dedikált könyvet. December 20-án, 16:00 órától Fejős Éva az Aréna Plázában lévő Tesco hipermarketben dedikálja könyveit, december 21-én pedig Dömsödi Gábor várja az olvasókat a Fogarasi úti Tescóban, délután 14:00 órától.

Kapcsolódó cikkeink