Kapszulába zárt kávéház: megérkezett Magyarországra NESCAFÉ Dolce Gusto
Megérkezett Magyarországra a NESCAFÉ és a Krups közös alkotása, a Dolce Gusto, amely hamisítatlan kávéházi hangulatot varázsol otthonunkba. A formatervezett kapszulás gép ötvözi a Krups technológiát a NESCAFÉ élvezettel.
Az instant kávéiról ismert NESCAFÉ Magyarországon most először jelentkezik őrölt-pörkölt kávéval: a kapszulák a legfinomabb, 1000 és 2000 méter közötti magasságban érlelt, őrölt, pörkölt Arabica kávét zárják légmentesen magukba.
A Dolce Gusto több mint egy kávégép: az italfőző rendszer a klasszikus Espresso és az ütős Espresso Intenso mellett egyetlen perc alatt képes elkészíteni a krémes Cappuccinot, a habos forrócsokoládét, a Chococinot és a lágy Latte Macchiatot is.
A hamisíthatatlan kávéházi élmény titka a gép által kifejtett 15 bar nyomásban rejlik. Kávékészítéskor ugyanis 13-14 bar nyomás felett képződik a fekete felületén megjelenő jellegzetes vékony, mogyoróbarna „crema réteg”, amely a kávé belsejébe zárja a finom aromákat és illóanyagokat.
A legszembetűnőbb újdonság a tejkapszula, amelyből a NESCAFÉ Dolce Gusto tejhabot varázsol. A szabadalmaztatott kapszula-technológiának köszönhetően automatikusan beáll az italnak megfelelő nyomás. A kávé, a kakaó majd a tejhab a légmentes csomagolásból egyenesen a gőzölgő italba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >