Kampány a Braun borotváért

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 19. 11:00

A Procter&Gamble a trnd-vel közösen új WOM (Word-of-Mouth) kampányt indított Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban a frissen bevezetett Braun °CoolTec borotva népszerűsítésére.

A trnd jelenlegi WOM marketing kampányában 800 fő próbálhatja majd ki a Procter&Gamble világújdonságát, az új Braun °CoolTec borotvát, amely a világ első borotvája aktív hűsítő technológiával.

BraunCoolTec

A kampány során 200 magyar, 200 cseh és 400 lengyel férfi, összesen 800 szerencsés résztvevő tesztelheti elsőként az új Braun °CoolTec borotvát a közép-kelet európai régióban és ezzel aktívan részt vehetnek annak piaci bevezetésében.

A kampány elsődleges célja, hogy a résztvevők a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat minél több emberrel megosszák a világhálón. A Braun °CoolTec Online Riportereiként a résztvevők különböző termékértékelő oldalakon, és egyéb online felületeken beszámolókat, és értékeléseket írnak az új technológiáról, illetve magáról a Braun °CoolTec borotváról.

A trnd szájreklám kampányok óriási előnye más kommunikációs eszközökkel szemben, hogy számszerűsíthető és mérhető módon növelik a termékismertséget és a kipróbálási lehetőség, valamint, a termékről lefolytatott számos beszélgetés hatására egyértelműen pozitív emocionális kötődést alakítanak ki az összes résztvevőben, aki kapcsolatba kerül a kampányban szereplő termékkel.

A trnd egész Európában jelen van már, mint a Word-of-Mouth kampányok és a szájreklám szakértője, és ezt a mostani kampányt egy sikeres, Nyugat-Európa több országában lezajlott kampány hatására kezdeményezte a Procter&Gamble.

Ezzel, a 3 országban egy időben induló szájreklám kampánnyal (Magyarország, Csehország, Lengyelország) a nemzetközi szinergiák maximálisan kiaknázhatóak, egységes és költséghatékony márka kommunikációra nyílik lehetőség.

A trnd 2013 májusa óta már Lengyelországban is jelen van, így a trnd WOM kampányok Csehország és Szlovákia után már Lengyelországban is foglalhatóak.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek