JUST Egg: a mungóbab az új tojás
Tojáshelyettesítő, növényi alapú terméket dobott piacra Kínában a JUST nevű startup. A mungóbabból készült alternatívából állítólag pontosan olyan ízű rántottát lehet készíteni, mint a valódi tojásból.
Az áltojás egyik fő előnye, hogy sokkal alacsonyabb a karbonlábnyoma, mint a valódi tojásénak. A mungóbab Kínában és Ázsia más területein nagyon fontos szerepet játszik az étkezésben.
A vegán tojások mellett a JUST egy sor más, növényi alapú terméket is gyárt. A JUST Egget hamarosan az észak-amerikai és az európai piacokra is bevezetik majd.
Kapcsolódó cikkeink
Árrésstop árnyékában: így alakulnak a húsvéti bevásárlás költségei 2025-ben
Az idei húsvéti bevásárlási szezon igazi meglepetése nem a csokinyúl…
Tovább olvasom >Európába is megérkezik a Just Egg
A brit székhelyű Vegan Food Group (VFG) megállapodást kötött az…
Tovább olvasom >Itt a bejelentés: a tejtermékeket és a tojáspiacot is vizsgálja a GVH
Gyorsított ágazati vizsgálatokat indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a tej…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
FELIX DELI MOMENTS folyékony jutalomfalat
A FELIX jutalomfalat-választéka egy új termékcsaláddal bővül. A FELIX Deli…
Tovább olvasom >Il Pane Gluténmentes termékcsalád
Célunk, hogy széles termékválasztékot biztosítsunk a gluténérzékenyek számára a minőség, íz…
Tovább olvasom >Soproni Szűretlen Lager
A limitált kiadású Soproni Szűretlen sört márkánk fennállásának 130. évfordulójára…
Tovább olvasom >