JUST Egg: a mungóbab az új tojás
Tojáshelyettesítő, növényi alapú terméket dobott piacra Kínában a JUST nevű startup. A mungóbabból készült alternatívából állítólag pontosan olyan ízű rántottát lehet készíteni, mint a valódi tojásból.
Az áltojás egyik fő előnye, hogy sokkal alacsonyabb a karbonlábnyoma, mint a valódi tojásénak. A mungóbab Kínában és Ázsia más területein nagyon fontos szerepet játszik az étkezésben.
A vegán tojások mellett a JUST egy sor más, növényi alapú terméket is gyárt. A JUST Egget hamarosan az észak-amerikai és az európai piacokra is bevezetik majd.
Kapcsolódó cikkeink
Vegán rántotta 30 000 láb magasságban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vilniusban és Rigában is beleharaptak a magyar tojásfehérje szeletekbe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekordár közelében a tojás: a madárinfluenza okozta európai hiány hajtja fel az árakat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Absolute Live Izotonic Drink Zero Cukor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mutti pesto (Mutti Vörös pesto, Mutti Zöld pesto)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Royal Kaktusz és Citrom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
