JUST Egg: a mungóbab az új tojás
Tojáshelyettesítő, növényi alapú terméket dobott piacra Kínában a JUST nevű startup. A mungóbabból készült alternatívából állítólag pontosan olyan ízű rántottát lehet készíteni, mint a valódi tojásból.
Az áltojás egyik fő előnye, hogy sokkal alacsonyabb a karbonlábnyoma, mint a valódi tojásénak. A mungóbab Kínában és Ázsia más területein nagyon fontos szerepet játszik az étkezésben.
A vegán tojások mellett a JUST egy sor más, növényi alapú terméket is gyárt. A JUST Egget hamarosan az észak-amerikai és az európai piacokra is bevezetik majd.
Kapcsolódó cikkeink
Koleszterinszint: Miért ítélték el, és mentették fel a tojást?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Hogyan tároljuk a tojást? – Hasznos tanácsok a Nébih-től
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Tudományos Nagykövetek látogattak a szigetcsépi tojásfeldolgozó üzembe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Gyermelyi Süteményliszt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kísértetiesen finom ízek a Mizotól!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szamos Csokoládé Gourmet desszert Pisztácia 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
