Július 3-án indul a Heineken Balaton Sound

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 07. 02. 12:20

2023-as visszatérését követően idén is a Balaton déli partjának egyik legizgalmasabb nyári eseményéhez csatlakozik a Heineken. A Balaton Sound névadójaként a felejthetetlen buliélményeken túl a napközbeni feltöltődést is támogatja a márka. A Rádió 1 Heineken Beach Clubban színes zenei palettával, a Heineken Chill Zone-ban pedig változatos kikapcsolódást kínáló programokkal készül. 

Az elektronikus zene rajongói idén is megtalálhatják a kedvenceiket

„Minden évben izgatottan várjuk a fesztiválszezont, hiszen ezek az események kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy söreinkkel a valódi összetartozás örömét teremtsük meg. A Heineken világszerte számos ikonikus rendezvényt, neves fesztiválokat támogat, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a Heineken Balaton Soundon továbbra is minőségi szórakozást kínálhatunk a party igazi sztárjainak, a fesztivál közönségének, akik a fellépőkkel közösen teremtik meg a Sound felejthetetlen hangulatát”

– mondta el Perényi Katalin, a HEINEKEN Hungária Zrt. marketing igazgatója.

A Heineken hisz abban, hogy a fesztiválozók a Sound valódi főszereplői, így a tavalyi nagy sikerű „Te vagy a party sztárja” aktivitás idén is folytatódik, és a Heineken Balaton Soundon bulizók most is viszontláthatják majd magukat a Heineken Nagyszínpad óriás kivetítőjén.

Az elektronikus zene rajongói idén is megtalálhatják a kedvenceiket, miközben a stílusokon átívelő kínálatnak köszönhetően új előadókat és zenei irányzatokat is felfedezhetnek. Az idei év egyik nagy dobását kétségkívül a Heineken Balaton Sound Nagyszínpad kibővült műsorideje jelenti.  A második naptól már hajnal 3-ig tartanak a programok, többek között Hugelre, Meduzára, John Newmanra, Zomboyra és Marshmellóra bulizhatnak itt a fesztiválozók. Vasárnap hajnalra átfordulva pedig egy hatalmas Endshow-val búcsúzik ez a helyszín a fesztiválozóktól a világhírű holland Q-Dance csapatával. A zenei programok mellett a Heineken idén is gondoskodik arról, hogy a Sound felejthetetlen élményt nyújtson a fesztiválozóknak akkor is, ha két buli között megpihennének egy kicsit.

„A zamárdi strandon a fesztiválozók egy Heinekennel a kezükben a Sound minden pillanatát kiélvezhetik, akár kedvenc előadóikat hallgatják, akár a parton hűsölnek. Nem csupán a fesztivál egyik legnépszerűbb napközbeni helyszínén, a Rádió 1 Heineken Beach Clubban, hanem a Heineken Chill Zone-ban, egy chillezős, árnyékos helyszínen is várjuk a két buli között lazítani vágyókat. Ha valakit elkapott az egész kontinenst izgalomban tartó fociláz, levezetésként akár csocsózhat is nálunk különféle Heineken ajándékokért. Természetesen, mint mindig, a fesztiválon is arra buzdítunk mindenkit, hogy a felelős alkoholfogyasztás mellett tegye le a voksát: a Heineken 0.0 most is megadja erre a lehetőséget, miközben a sörfogyasztás maradéktalan élményéről sem kell lemondani vele”

 – mondta Lőrincz Barbara, a HEINEKEN Hungária prémium márkáinak group brand managere.

A Sounddal egy időben a Heineken ott lesz a Kolorádó fesztiválon, és a Be Massive partysorozattal is egész nyáron együtt bulizik, újabb és újabb frissítő élményeket kínálva azoknak, akik ebből a nyárból is a legtöbbet akarják kihozni.

Kapcsolódó cikkeink