Jubileumi Mestervacsora
300 vendéggel ünnepelte 50 éves jubileumát április elején Debrecenben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. A gála alkalmával több olyan kolléga is díjat kapott, akik munkájukkal meghatározóan hozzájárultak a szövetség 50 éves történetéhez, valamint elismerő oklevelet szakemberek, akik tevékenységükkel támogatták a hazai gasztronómia és turizmus fejlődését. A vacsora menüjét Volenter István séf, a legutóbbi luxembourgi világbajnokság nemzeti szakács-cukrász válogatott kapitánya prezentálta csapatával, amelyben ott voltak a nemzeti válogatott tagjai, és korábbi versenyzői, valamint az új mesterek is. Krivács András elnök kiemelte: 50 év generációkat ölel fel, korszakok, ízlések, irányok változnak, de az egyetlen járható út az „előre”, mindig az értékek mentén!
Kapcsolódó cikkeink
Megnyitotta 250. üzletét a Rossmann
A Rossmann családdal, a cégcsoport nemzetközi vezetőivel és a társtulajdonos AS Watsonnal közösen…
Tovább olvasom >50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50” kampányával
Működésének 50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50″ kampányával,…
Tovább olvasom >Dr. Oetker Csokoládés Szív Torta és Bourbon Vaníliás Puding kész gyümölcsöntettel
A Dr. Oetker magyarországi alapításának 100 éves jubileuma apropóján két…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gundel emléktábla-koszorúzás
180 éve született Gundel János vendéglős, a híres gasztronómiai dinasztia…
Tovább olvasom >Drasztikus az áremelkedés a Balatonnál
A Balaton környéki szállások árai idén átlagosan 10%-kal nőttek az…
Tovább olvasom >