Jubileumi Mestervacsora
300 vendéggel ünnepelte 50 éves jubileumát április elején Debrecenben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. A gála alkalmával több olyan kolléga is díjat kapott, akik munkájukkal meghatározóan hozzájárultak a szövetség 50 éves történetéhez, valamint elismerő oklevelet szakemberek, akik tevékenységükkel támogatták a hazai gasztronómia és turizmus fejlődését. A vacsora menüjét Volenter István séf, a legutóbbi luxembourgi világbajnokság nemzeti szakács-cukrász válogatott kapitánya prezentálta csapatával, amelyben ott voltak a nemzeti válogatott tagjai, és korábbi versenyzői, valamint az új mesterek is. Krivács András elnök kiemelte: 50 év generációkat ölel fel, korszakok, ízlések, irányok változnak, de az egyetlen járható út az „előre”, mindig az értékek mentén!
Kapcsolódó cikkeink
Debrecenben indította el lokális beszállítói programját az Auchan
Debreceni áruházában indította el lokális beszállítói programját az Auchan Magyarország…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
Tizedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Közétkeztetési Szakácsversenyen (KÖSZ) az…
Tovább olvasom >A JYSK századik magyarországi áruházát adták át Debrecenben
Átadták a dán JYSK csoport századik magyarországi áruházát csütörtökön Debrecenben.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kötöttfogású késbajnok – A nap videója
Egy „modern” thaiföldi gasztrosport bajnoka: mi lenne, ha a…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
A Hounddog Hotel egy kutyapanzió az Egyesült Királyságban, amelynek weboldalán…
Tovább olvasom >Az utazás jövője: mesterséges intelligencia válthatja le az utazási irodákat
A turizmus világszerte robbanásszerűen növekszik, különösen Ázsiában, ahol a bővülő…
Tovább olvasom >