Jubileumi Mestervacsora
300 vendéggel ünnepelte 50 éves jubileumát április elején Debrecenben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. A gála alkalmával több olyan kolléga is díjat kapott, akik munkájukkal meghatározóan hozzájárultak a szövetség 50 éves történetéhez, valamint elismerő oklevelet szakemberek, akik tevékenységükkel támogatták a hazai gasztronómia és turizmus fejlődését. A vacsora menüjét Volenter István séf, a legutóbbi luxembourgi világbajnokság nemzeti szakács-cukrász válogatott kapitánya prezentálta csapatával, amelyben ott voltak a nemzeti válogatott tagjai, és korábbi versenyzői, valamint az új mesterek is. Krivács András elnök kiemelte: 50 év generációkat ölel fel, korszakok, ízlések, irányok változnak, de az egyetlen járható út az „előre”, mindig az értékek mentén!
Kapcsolódó cikkeink
A JYSK századik magyarországi áruházát adták át Debrecenben
Átadták a dán JYSK csoport századik magyarországi áruházát csütörtökön Debrecenben.…
Tovább olvasom >Érkezik a debreceni Oktoberfest
Az egykor Bajország szívében született, és mára világszerte ismertté vált…
Tovább olvasom >MTÜ: debreceni és zalakarosi siker az Európai Virágos Városok és Falvak idei versenyén
Debrecen ezüst, Zalakaros pedig arany minősítést nyert a 2024-es Entente…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >