Jubileumi Mestervacsora
300 vendéggel ünnepelte 50 éves jubileumát április elején Debrecenben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. A gála alkalmával több olyan kolléga is díjat kapott, akik munkájukkal meghatározóan hozzájárultak a szövetség 50 éves történetéhez, valamint elismerő oklevelet szakemberek, akik tevékenységükkel támogatták a hazai gasztronómia és turizmus fejlődését. A vacsora menüjét Volenter István séf, a legutóbbi luxembourgi világbajnokság nemzeti szakács-cukrász válogatott kapitánya prezentálta csapatával, amelyben ott voltak a nemzeti válogatott tagjai, és korábbi versenyzői, valamint az új mesterek is. Krivács András elnök kiemelte: 50 év generációkat ölel fel, korszakok, ízlések, irányok változnak, de az egyetlen járható út az „előre”, mindig az értékek mentén!
Kapcsolódó cikkeink
Megnövekedett forgalmat képes kiszolgálni a debreceni METRO
A METRO áruházlánc 2022-től folyamatosan alakítja át hazai áruházait: a…
Tovább olvasom >Megnyitotta 250. üzletét a Rossmann
A Rossmann családdal, a cégcsoport nemzetközi vezetőivel és a társtulajdonos AS Watsonnal közösen…
Tovább olvasom >50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50” kampányával
Működésének 50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50″ kampányával,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >