Jövőre Magyarországra figyelnek a világ cukrászai

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 30. 00:02

2010. február 21 és 24. között Magyarországon rendezik meg a 16. nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítást. A kiállítással párhuzamosan kerül sor a Cukrász Junior világbajnokságra, melynek hazánk először lesz színhelye.

A jövő évi marketing tervek készítésének időszakában a cukrászat, a sütőipar és a gasztronómia főbb szereplői, ideértve a beszállító ipart is, fontos szerepet szánnak a kiállítási részvételnek. Ezt bizonyítja, hogy az UKBA kiállítási területének közel fele már elkelt.
Olyan jelentős cégek jelezték már részvételüket – a teljesség igénye nélkül-, mint a KOGÉP, a König Maschinen, a Lesaffre Magyarország, a Pregel Spa, a Sonneveld Kft, a Stamag Ireks, a Suha Kereskedelmi Kft, a Petripond Plus Kft, a Szeiler Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, TE.O.FA, Goodwill National Trading, Gelato-Mix,   M-Gél Video Delikát Kft stb.
Alakul a Cukrász Junior Világbajnokság magyarországi premierjének részvevői köre is. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületétől kapott tájékoztatás szerint Ausztria, Brazília, Dánia, Hollandia, Japán, Korea, Lengyelország, Magyarország, Németország, Portugália, Svájc, Svédország és Tajvan már leadta nevezését.

Kapcsolódó cikkeink