Jótékonysági gála Haitiért
Megmozdult a vendéglátó szakma a januári tragikus haiti földrengés károsultjainak megsegítésére. Február 17-én, este 7 órától gálavacsorát szervez a Vendég és Hotel szaklap, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.
A „Sztárszakácsok Haitiért – Egyen, hogy ehessenek!” mottóval meghirdetett rendezvényre személyenként 50.000 forint befizetésével lehet jelentkezni, és a teljes bevétel a károsultak megsegítését szolgálja majd.
A hatfogásos menüt Buday Péter mesterszakács, és a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjébe jutott szakácsok, Hajdú Zoltán (Ken Carpathia), Kiss Gergely (Crocus-Gere Borhotel – Villány), Kiss Krisztián (Dunapark Kávéház), Kiripolszki István (Kogart), Kostyál Gábor (Hotel Helikon – Keszthely), Lenkei Tamás (Hunguest Hotel Pelion – Héviz), Mező Gábor (Café Erté) és Volenter István (Mala Garden – Siófok) állítják össze és készítik el. A menüsor végén felszolgált desszertet a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Kreil Vilmos készíti majd.
A jótékony célú gálavacsora helyszíne a Sofitel Budapest Chain Bridge étterme lesz (1051 Budapest, Roosevelt tér 2.), melyet erre az alkalomra a hotel díjtalanul bocsát a szervezők rendelkezésére. A rendezvényt támogatja a Zwack Nyrt.
Jelentkezés és bővebb információ a haitivacsora@vendeg.hu e-mail címen, vagy a 430-4533-as telefonon. Az esemény előzetes regisztrációval sajtónyilvános- közli a vendeg.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >