Jótékonysági gála Haitiért

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 02. 00:00

Megmozdult a vendéglátó szakma a januári tragikus haiti földrengés károsultjainak megsegítésére. Február 17-én, este 7 órától gálavacsorát szervez a Vendég és Hotel szaklap, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

A „Sztárszakácsok Haitiért – Egyen, hogy ehessenek!” mottóval meghirdetett rendezvényre személyenként 50.000 forint befizetésével lehet jelentkezni, és a teljes bevétel a károsultak megsegítését szolgálja majd.
A hatfogásos menüt Buday Péter mesterszakács, és a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjébe jutott szakácsok, Hajdú Zoltán (Ken Carpathia), Kiss Gergely (Crocus-Gere Borhotel – Villány), Kiss Krisztián (Dunapark Kávéház), Kiripolszki István (Kogart), Kostyál Gábor (Hotel Helikon – Keszthely), Lenkei Tamás (Hunguest Hotel Pelion – Héviz), Mező Gábor (Café Erté) és Volenter István (Mala Garden – Siófok) állítják össze és készítik el. A menüsor végén felszolgált desszertet a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Kreil Vilmos készíti majd.
A jótékony célú gálavacsora helyszíne a Sofitel Budapest Chain Bridge étterme lesz (1051 Budapest, Roosevelt tér 2.), melyet erre az alkalomra a hotel díjtalanul bocsát a szervezők rendelkezésére. A rendezvényt támogatja a Zwack Nyrt.
Jelentkezés és bővebb információ  a [email protected] e-mail címen, vagy a 430-4533-as telefonon. Az esemény előzetes regisztrációval sajtónyilvános- közli a vendeg.hu.
Kapcsolódó cikkeink