Jót enni jó, jót tenni jó!

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 27. 11:10

Vége felé közeledik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület harmadik Együnk Egymásért Adománygyűjtő akciója: országos szinten több mint 80 helyszín és esemény csatlakozott a programhoz, hogy felhívja a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, és megmutassa, hogy összefogással, közösségi szellemben is lehet másokon segíteni.

EgyunkEgymasert

Vendéglátósok és sütni-főzni szerető önkéntesek fogtak össze a rászorulókért októberben. Tizennégy étterem, menza, kávézó, cukrászda várja 50 helyszínen kiemelt menüvel, az Élelmiszerbanknak dedikált fogással, vagy jótékonysági kuponnal a vendégeket. A programhoz csatlakozó önkéntesek további 35 adománygyűjtő eseményt szerveznek az Élelmiszerbank javára, amelyek keretében barátaikat, ismerősi körüket, munkatársaikat várják egy jótékonysági vacsorára, süteményvására, vagy munkahelyi közös ebédre.

Az adománygyűjtő akció során befolyt összeg, az Élelmiszerbank Egyesület működését támogatja, hogy a téli időszakban is minél több nélkülözőhöz tudjon élelmiszeradományt eljuttatni.

A programhoz csatlakozott, vendéglátóhelyek és egyéni események listája az Egyesület weboldalán érhető el:

http://elelmiszerbank.hu/hu/egyunk_egymasert/akik_mar_csatlakoztak.html

Az Élelmiszerbank célja, hogy október folyamán még több szervezőt, magánszemélyt vonjon be a programba, illetve arra buzdítsa a nagyközönséget, hogy akár vásárlóként, akár vendégként, vagy a honlapon keresztül történő támogatással segítse az egyesület munkáját az éhezés elleni küzdelemben.

További információ a programról:

http://elelmiszerbank.hu/egyunk-egymasert

http://www.facebook.com/elelmiszerbank

Kapcsolódó cikkeink