Jönnek a prémium kényelmi italok!
Több, mint convenience termék a cseh Lipoo cég teagumimackója: gyermekkápráztató instanttea-alapanyag, de gazdag ízű gumicukorként is fogyasztható.
A kedves, kreatív cukorkák kizárólag természetes anyagokból – fehértea-kivonatot és 10% gyümölcslevet is tartalmaznak – komplikált receptúra alapján készülnek, csak a szárításuk például 6 hetet vesz igénybe! Annál egyszerűbb az ital elkészítése: ízlés szerint egy vagy több maci a forró vízbe, rövid kevergetés, és kész! Nyáron a málnás-vaníliás, az őszibarackos-citromos és a mentás íz a legnépszerűbb, télen sláger a citromos-gyömbéres és a narancsos-fahéjas, tavasszal a rebarbarás-bodzás. A felnőtteknek készül a rumos-kólás RUMimaci és a gin-tonikos GINimaci, bár mindkettő alkohol nélkül.
A termékkel a Sirhán találkoztunk márciusban; a vállalkozás magyar értékesítő partnert keres.
Ugyancsak nagyon 21. századi, a pandémia utáni termékfejlesztés gyümölcse a Coca-Cola Japan „1,2, Cube” márkanéven megjelent árpatea-, zöldtea- és kávékockája. Liofilizálással, azaz fagyasztva szárítással készül, ezért gyártói szerint a kész ital megőrzi a tealevelek, illetve a kávé eredeti aromáját és ízét. A hideg és meleg vízben egyaránt oldódó kockákat környezetvédelmi okokból egyesével nem is csomagolják.
Az abszolút luxuskategóriájú angol Hot Chocolate Bombes golyókból készülő ital már-már desszert. A „bombákat” prémium belga tejcsokoládéból készítik, és mini mályvacukorral vannak feltöltve – lassan oldódnak egy pohár meleg tejben (vagy növényi alapú alternatívájában); a fáma szerint még nézni is élvezet a folyamatot. //
Kapcsolódó cikkeink
Nagy sikerrel zárt az idei Future Store (videóval)
A SIRHA Budapest 2024 kiállítás kísérő eseményeként idén is megrendezte…
Tovább olvasom >Lezárult a Magyarország Tortája 2024 pályázat
Február 20-ig nevezhettek az Ipartestület rendes tagjai, valamint cukrászdák és…
Tovább olvasom >Ismét kinyitott a Jövő Áruháza!
A SIRHA Budapest 2024 kiállításon ismét megnyitott a Trade magazin…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >