Jön a Red Bull új, limitált terméke

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 14. 11:07

A Red Bull legújabb nyári kiadású italával, a „Curuba Elderflower” névre keresztelt üdítővel bővíti kínálatát a fiatal generáció számára. A maracuja- és őszibarack ízek mellett bodzavirágot is tartalmazó ital friss és pikáns ízélményt kínál. A gyártó várakozásai szerint az új termék hatalmas sikert fog aratni, különösen a Z-generáció körében.

Az új Red Bull Summer Edition Curuba Elderflower már kapható az Egyesült Királyságban, és hamarosan más országokban is elérhető lesz. A gyártó által közölt információk szerint egy 250 ml-es doboz ára 1,55 font, ami körülbelül 720 forintnak felel meg a mai árfolyamon.

Az energiaitalok gyakori fogyasztása azonban nem minden esetben ajánlott, különösen akkor, ha alkohollal keverik. Szakértők figyelmeztetnek a potenciális veszélyekre, amelyekkel járhat az energiaitalok és az alkohol egyidejű fogyasztása.

Egyes amerikai kutatások szerint az energiaitalok és az alkohol kombinálása növelheti a fizikai és szexuális agresszió kockázatát. A tanulmányok kimutatták, hogy azok, akik alkoholt és energiaitalt isznak, nagyobb valószínűséggel kerülnek verekedésbe vagy szexuális visszaélések áldozatává.

A Red Bull kiemelte, hogy termékeiket kizárólag önmagukban, a gyártó ajánlásainak megfelelően szabad fogyasztani, és figyelmeztetett a kockázatokra, amelyek az alkohollal való keverésből eredhetnek.

Kapcsolódó cikkeink