Jön a IV. Innoskart Szakmai Nap szeptember 16-án

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 09. 08. 13:02

A IV. Innoskart Szakmai Nap egy újabb nap, amelyen az ipari digitalizáció érdekében inspiráljuk a gyártó, a technológiai kutató, szolgáltató és megoldásadó cégeket.

Szeptember 16-án a zoomon

AZ INNOSKARTRÓL:

Az Innoskart országos területen működő, főleg IT szolgáltatásokat nyújtó, valamint élelmiszeripari gyártó és kutató tagokat felsorakoztató klaszter, de számos egyéb területen vannak kiemelkedő eredményeket felmutató tagjaink. Az Innoskart szervezetei az egyszemélyes cégektől a nagyvállalatokig színes palettán képviseltetik magukat. A vállalkozásokon kívül kutatóhelyek, egyetemek, és önkormányzatok is jelen vannak a klaszterben.

A RENDEZVÉNYRŐL:

A Szakmai Nap missziója a szolgáltató és a felhasználó cégek közötti párbeszéd elindítása tudás- és technológiatranszfer segítségével. 

A PROGRAMRÓL:

9:00-12:15 ZOOM | 8 nemzetközi előadó, 8 izgalmas innováció

Projektbemutatóink támogatják a gazdasági ökoszisztéma digitális transzformáció igényével érintett szereplőit és a digitális agrár-élelmiszeripari kompetenciák európai régiók közötti összekapcsolását. 

15:30-18:00 Budapest | Kalandok a digitális transzformáció útvesztőiben

Kerekasztal beszélgetésünkön felfedjük azokat a lehetőségeket és kapcsolódási pontokat, amelyek hidat építhetnek a technológiai kutató, szolgáltató, megoldásadó, valamint az ipari gyártó vállalkozások között, ezzel ösztönözve őket fejlődésre, innovációra, partnerségre.

Legyen Ön is részese az Innoskart élménynek, regisztráljon most! REGISZTRÁLOK

https://innoskart.digital/esemenyek/iv-innoskart-szakmai-nap/ 

Kapcsolódó cikkeink